Emii is writing

Tjena mitt i bena;) juuuh det är Emii som skriver:D länge sen vah? juuuh jag vet ;) Sillan sitter här med mig eller She cleans my room;) om någon vill ha hjälp med städning så är det bara och ringa mig så anställer jag henne;) nei hon blir nog inte glad då hehehe:D ni har nog glömt bort mig...
så jag tar om det igen Jag heter Emii och bor i Huddinge med mamma,pappa,syster och bror jag kommer från Helsingfors... jag är 15 år och jag älskar djur,shoppa,musik,resa,hoppa studsmatta... och vänner är livet och med mera. jag hatar internett,data,idioter,små kryp,spindlar... jag har bott i Sverige i snart 15 år... något mer? juuuh jag är bästis med Sillan och Jenni... vi har gjort så många minnen som jag aldrig vill glöma I LOVE YOU GUYS!!!!
Sillan är så trög me sina bilder så jag kommer slänga in alla bilder om någon timma eller något... måste fixa dom i Paint... but stay here they will come today...!!! neeei nu måste jag väl sticka måste kolla hur min städtant mår:D heheh men but STAY HERE!!! jag kommer nog blogga framöver... tror Sillan inte orkar blogga mer... men jaa Emii is saying goodbye!!

 I LOVE YOU SWEETIE!!!


har ingen bild på dig Jenni:( men du vet att jag ÄLSKAR DIG!!!!

Home after Åland....

uff måste bara skriva asso jag har blivit helt besatt av det här.... eh? asso man blir liksom störd...  men shiiiiit it.... idag så har jag varit i Åland hela dagen... vi åkte typ här ifrån klockan 6? & kom hem för en timma sen kanske...? efter jag kom hem så åkte jag direkt till Huddinge... vi åkte från Stockholm & fick byta båt i Mariehamn..? till Stockholm igen...? hahahaha de va en som jag känner han åkte vidare till Åbo...:D hahaha han missa båten... hahaha så han kommer imorn hahaha:D det blir en lång resa för han hehehe:D

neeeh men aa nu sitter jag i min Lilla by(Huddinge) & det är alltid så trevligt:D & jag fattar inte varför jag cycklade till Huddinge... I`M STUPID YEEAH:D jag & Emii ska snart hoppa studsmatta tror jag... eller jag vet inte... jag kommer nog somna i studsmattan eller på vägen till Studsmattan :D hehehe är så trött efter den här resan... men det gick bra allafall... imorn ska jag bara sova:D hahaha neeeh jag vet inte vad jag ska göra imorn... pappa snacka något om Parken Zoo (Eskilstuna) så får väl se om jag & pappa sticker dit imorn... eller så sa han att vi skulle åka på Lördag? eh vet inte...? på Söndag åker jag till Södertälje & är där i en vecka... & sen på måndagen där... så ska jag till tandläkaren... ska nog få min Tandställning då... I THINK.... vet inte ens vad jag skriver... dålig info I KNOW... men ni får ursäkta mig... för är så trött!!! min mobil är fucked up... so sorry if I send SMS to you fast jag inte ska skicka ens... jaa men det va väl allt? ehm får väl höras imorn eller någon dag... have fun and live your life!!!!!!/Hugs Sillan!!!

p.s alla bilder som jag ska lägga in får ni vänta med lite... SO SORRY SORRY SORRY men bilder kommer snart JAG LOVAR...!!!!

SORRY SORRY SORRY AND SORRY AGAIN...

asso jag har blivit helt besatt av att skriva.... så måste ta en lååååååång break... asso jag har blivit så trög med bilder.... asso FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRLÅT så himla mycket!!!!! jag måste skärpa mig nuuuuuuuuuu!!!!! asso jag förstår att ingen vill läsa min blogg när jag inte har bilder!!!!!!! så SOOOOOORRY!!!
26 dagar börjar skooooooolan.... fuck this...-.- vill inte tillbaka till skolan-.- fuck fuck fuck fuck fuck!!!!.... fööööööörlåt för mitt språk men är bara lite sur på några människor....!!!!! asso fööööööööörlåt för allt... men imorn sticker jag till Åland...!!! & på söndag till Södertälje... men aja vi ses när jag har blivit bättre med mitt humör...-.-


Takida in my heart forever and ever

asso jag har inte lust & blogga men gör det ändå... jag fattar inte varför jag gör det men aja... idag har jag,Jenni & Emii varit i Norges ambassad i Stockholm & lämna blomma & ljus... asso det va sjukt vackert!!!! det va jätte mycket blommor & ljus.... jag lämnade min Norska Flagga.... asso jag började gråta... för det va så himla fint & så himla sorligt & stå där.... för man tänkte på alla dom som har dött...  det va helt sjukt asso... tårarna bara fall ner.... snart börjar jag gråta borde inte skriva det här... men aja... just nu sitter jag här & pratar me Jenni... vi snackar om allt... din galna kärring:D imorn sticker jag till Uppsala för Emii & Jenni ska göra något...? vet inte vad men aja... kommer hem imorn kväll... sen på onsdag sticker jag till Åland.... juuuuuh:D ska gå & kolla på Johan Falk nu... har missat halva men shiiiit it....

aaa juste bilder från Boden... kommer nog imorn.... har haft fullt upp idag.... så får bli imorn right? I`M SO SORRY....!!!!!!




 Takida-Was It I

Takida-The Things We Owe

 Takida-Too Late

Takida-Reason To Cry

asssso guuuuuuuuuud bääääääääääääst asssssssso guuuuuuuuuud va jag älskar Takida!!!! ska se Takida i Göteborg yeeeeeeeeeeah Takida is best forever!!!!!!!!!!!!!!

alla mina tankar går till Norge...

sitter här i Huddinge me Emii & pratar om den här tragiska händelsen i Norge... klockan 22:00 på Norsk tv så visar dom minnseslund i Domkyrkan  för dom alla 92 st som har dött.... 85 st har dött på Utoya & 7 i Oslo imorn klockan tolv ska Sverige & Norge hålla en tyst minut.... imorn ska jag till Norges ambassad.. här i Stockholm... för att sörja alla som har dött... jag & Emii har tagit upp Norska flaggan... vi bött Finska flaggan till Norska Flaggan.... vi bryr oss om Norge.... klockan tolv imorn håll en tyst minut för alla i Norge!!! Norge behöver vårat stöd nu.... alla mina tankar går till Norge...!!!!! jag kommer nog sova hos Emii... pallar inte åka hem... är jätte trött efter resan... men ska sticka & kolla på en Norsk film på 4an... men vi höres!!!!! peace norway!!!!


alla tankar till Norge!!!!


Home sweet home...

yeeeeeah rubriken säger allt.... så skönt att vara hemma.... har haft skit roligt asso den veckan har gått jätte snabbt.... kändes som jag bara åkte & sa hej.... jag har tagit sjukt mycket bilder...? men pallar inte lägga in dom idag... så får nog bli imorn eller något.... är ganska trött efter den här resan... & nästa söndag åker jag till Södertälje... yeeeeeeah.... jag tror jag ska gå ut & cyckla lite.... eller ehh jag vet inte om jag pallar liksom....jag tror jag ska sticka till Huddinge snart? eller eh jag vet inte... tror jag ska sova:D har inte sovit snart på hela veckan...? det va lite jobbigt & sova brevid en som snarkar.... hahaha jag slängde ut pappa från tältet...:D hehehe i fredags fick han sova ute:D hahaha för han snarkade så himla mycket....:D heheheh

asso vart är världen på väg? asso Amy Winehouse är död & så går någon & skjuter & spränger asso herreguuuuuuuuuuud snart 92 st som har dött asso OMG!!!
tappa min mobil i Boden... så fick ta min gamla mobil.... FUCK THIS-.- neeeh men nu ska jag väl sticka någonstans.... so stay here tomorrow pitcures is coming tomorrow.... OK right so everybody take it easy!!!
har försökt fixa min design men går inte så bra.... men aja see u all!!!!


lyssna vilken bra rööööööööst!!!!!!!!

Explosion i Oslo....

Idag  så fick jag veta att det va Explosion i Oslo... asso hur kan man va så dum att spränga i cetrum i Oslo? asso det är ju bara helt sjukt asso jag har alltid trott att Oslo va ett lungt ställe men asso herreguuud vilka idoiter det finns ute!!!!! någon försökte spränga i Stockholm  förut men det gick inte så bra.... asso herreguuuuuud alla terrorister kan gå & dööööö asso jag tror den här idioten som sprängde ville göra som Bin Ladin..... asso jag hoppas det bara inte kommer till Stockholm nu.... man vet aldrig vad som händer med Världen... Victoria om du LEVER skriv!!!!!! vill bara säga att Oslo kommer aldrig bli samma igen!!!!!!!! asso fuck the terrorist!!!!!


imorn åker jag hem till Stockholm igen.... vill inte åka hem... men men jag ska åka till norge 12 aug... så aaah har haft jätte roligt hääääääär vad ska man hitta på när man kommer hem ? ehm neeeh nu tänkte jag kolla på SHUTTER ISLAND men jag slänger nog in bilder på söndag.... men vi höres...

i Boden efter 17 timmar.....

Tingeling har kommit till Boden efter 17 timmar...& tåget va försenat nästan 7 timmar...!!! vi ståg stilla 3 timmar på samma ställe... vi fick va på T-centralen i nästan 3 timmar? asso jag har inte sovit något.... är skit trött så att jag höller på & dööö mina ögon är rööööööda för jag har inte sovit..... men nu är det bara & sova.... men jaaa internett suger hårt här... men aaah vi fårnog höras imorn


BOOOOOODEN here I come!!!

Tingeling aaaaaaaah rubriken säger allt yeeeeeeeah!!!! asso jag har inte sovit på hela natten för jag är så himla nervös !!!!!!!!!! kommer nog bli mer nervös imorn bitti!!!!!! alla säger "det är bara ta det lungt det går bra" neeeeeeh jag har varit nervös i snart två veckor!!!! OMG!!!! jag kommer nog inte kunna sova i natt heller... asso jag kollade på klockan hela tiden... yeeeeah I`M STUPID!!! vi ska åka tåg...& tåget går 21.22? tror jag..? & imorn är vi framme typ halv åtta? eller något yeeeeeah OMG I DIE SOON!!! kom hem för ett litet tag sen från Huddinge... & jag såg att Isak höll på att grinna naaaaaaaw so sweet I gonna miss him so much!!!! men jag kommer hem snart... I PROMISE!!!!
har packat klart nu... jag tror jag har hela huset med mig :D hahah neeeh men jag måste kolla igen om jag har allt jag behöver.... HALLELUJAH!!! neeeh men nu ska jag kolla om jag har allt med mig...!!! men så ses vi om en vecka!!!! jag kommer ta med min data men vet inte om det finns någon internett.... men aja alla får ha det så bra så ses vi om en vecka!!!! yeeeeeeah see u all!!! HUGS/SILLAN!!!!



<-------

älskar låååååååten / Rufus Wainwright-Hallelujah!!!

Grattis Victoria!!!

tingeling... jag vet jag har inte bloggat snart på 1000 dagar... neeeh men jag måste skärpa mig... det har inte hänt så mycket... bara hämtat biljetter till Boden!!! på söndaaaaaag åker jag!!! läääääängtar & Emii & Isak har nu kommit hem från Suomi så ska väl åka till dom imorn & säga hejdå till dom för jag kommer inte kunna se dom på en hel vecka...:(  men det ska bli så skööööööönt att komma bort från alla idioter... neeh just nu kollar jag på Victoria dagen för Victoria(Kronprinssesan) fyller år idag SÅÅÅÅ GRATTIS!!!


Jag & min dumma kompis(Emii) hade ett samtal om Joel Kinnaman... & så här va det
"Emii -försk inte & haffa på Joel Kinnaman för han är min"
"Jag-hahaha du gillade Bruce Willis nyss"
"Emii-jag gjorde det förut men han är ute nu"
"Jag-hahahah då får vi se vem som tar Joel först"
"Emii-om du börjar springa nu så kanske du hinner & få han först"
"Jag-hahaha jag behöver inte springa för jag vet att jag får Joel förre dig"
"Emii-hahah då springer väl jag då"
"Jag-haha lycka till"


aaa jag vet att vi är galna:D
nu tror jag ska gå & kolla på "the killing"


 
två bilder på mig som är helt fucked up...


Dagens snygging...

Hejsan ska snart åka till Stan & möta upp pappa... vi ska gå & betala våran biljetter till Boden.... yeeeah:D efter Boden så ska jag åka till Sommar skaraland:D & det kommer noooooooooog bli super kuuuuuuuuuuul yeeeah snart börjar skolan oxå...:( eller om en månad liksom.... vill inte till skooooooooolan:( men aja blev ett kort inlägg för jag har ganska brottom nu... men vi får väl höras när jag har kommit hem från Stan eller något...!!! Hugs/Sillan!!





 Joel Kinnaman!!! OMG han är bara så snygg jag döööööööööööööör ohhh holey shiiiit va snygg han är!!!!!


home from camping:D

tingeling är nu hemma från campingen som va i södertälje:D det va ju så himla roligt där glömmer aldrig det:D va där me galna folk:D yeeeeh hahaha vi gick ut klockan två & det va kåååål mörkt asso...:D men jaa minnen always!!! just nu kollar jag på Harry Potter yeeeh Sista Harry Potter är 13 juli & då ska jag gå & kolla på den... men vill inte liksom för det är sista filmen... alla filmer av Harry Potter har varit så braaaa...!!!!

men aja typ förra veckan va det Lådbillsrally... & det va ju bara helt sjukt asso:D hahahah kommer slänga in några bilder från Lådbillsrally:D soo take it easy plzzz  nästa helg åker jag till Boden:D yeeeh kommer bli så kuuuuuuuuul asso!!!! måste packa väskan oxå:D eller jag har ju redan min väska klar från södertälje:D yeeeh så jag slapp det:D aha va ska man skriva nu? har nog skrivit allt som ni behöver veta eller? så ska väl sticka & kolla klart på Harry Potter men ni får ha de så bra så ses vi Kisses and Hugs from SILLAN!!


 Volbeat-Still Counting


Crying in the rain...

Tingeling just nu sitter jag här hos Emii & hon är så snäll att jag får låna hennes data:D hehehe neeh men aa Isak & Emii kollar på " Så olika" & jag sitter här.... niiiice....:D asso det är så varmt inne vi har öppnat alla fönster som finns men inget hjälper-.- snart går jag in i frysen & stannar där:D heheheh aja idag så va vi bara i Gömmaren & det va trevligt:D vi gick typ klockan två & kom typ hem klockan åtta:D I think jag höller inte koll på tiden neeeej det är sommar så man får vara ute så länge man vill:D imorn ska jag,Emii & Jenni på den hära lådbilsrally som är i Mariatorget:D kommer nog bli kuuuuuuul:D hahaha  Emii sa" nååå jag vill oxå vara med jag skulle ha värsta bilen asså hellokitty & allt" hahahahah jag" hahahah då skulle du inte vinna om du hade Hellokitty hahahaha du skulle komma sist hahahah vi vet att du älskar Hellokitty " hahaha men nästa år kärring så kan du nog vara med:D heheheh Emii,Isak & maria åker på tisdag till Finland!!! I GONNA MISS U GUYS!!!men jag åker ändå till Boden snart:D aha va ska man hitta på nu? tror jag ska gå & vara med Emii & Isak nu sååå jaa vi ses HUGS!!!


RSS 2.0