soooool

Hola får man väl säga Solen skinner yeeeah har blivit bruuuuuuun yeeeah igår så va jag Emii och Isak hela dagen i Gömmaren...(tror jag det heter) och vi ska snart gå dit igen:D yeeees jag kommer slänga in bilderna från Skansen so take it easy... asso jag fattar inte men Blogg.se är skit trög asso jag försökte & ladda upp bilderna från Nationaldagen... men det går inte så ni får vänta tills dom kommer jag vet jag har blivit trög & blogg men men man orkar liksom inte vara vid datan när det är sommar... men aja onödig info men aja nu ska vi sticka & bada so yees have so good people... so goodbye see all!!!

Home Sweet Home...

Rubriken säger allt... hemma efter en galen vecka i Södertälje... kom i söndags & sen åkte jag till Emii & va där tills idag asso sjukt trevligt asso sjukt nice & träffa Isak efter en vecka har saknat han så mycket asso I LOVE YOU SO MUCH ISAK!!! måste snart åka till Skansen med Emii för hon har prao? & det kommer va så himla mycket folk asso jag tror hela Stockholm är på Skansen idag...(LOL) för Måns är program ledare för Allsång på Skansen...  aja asso dör av värmen på guuuud så himla varmt ute nästan 38 grader hos mig? asso jag dööööööööör skulle va bättre om de va lite svallare nu.... asso jag älskar sommaren men nu det är bara för varmt!!!! man orkar inte ens göra något nu....  jag tror jag måste åka till Nordpoolen där är det kallt:D neeh men aja om typ två veckor ska jag åka till Boden.... NICE NICE NICE!!!!! men aja nu måste vi sticka hon får inte komma försent liksom... men aja see you!!!


Trevlig Midsommar people...

vill bara önska er alla en TREVLIG MIDSOMMAR!!! festa inte för mycket:D heheheh men allafall ni får ha en super bra Midsommar & vi får hoppas det blir fint väder oxå... men aja Trevlig Midsommar allihopa så ses vi när jag har lust att blogga see you all!! have fun today!!!! för det ska jag ha:D

 Här kommer Sommaren-Texas Sunseekers har letat & letat efter den låten hahaha där FICK du Emii :D hahahahah men ha en super bra MIDSOMMAR!!!!! LOVE YOU ALL

wake up the suuuuuuuuun...

Hellooo hur mår ni alla där ute? själv har jag skit ont i huvudet... har varit vaken hela natten för det kändes som min hjärna skulle sprängas så ont hade jag... har inte så ont som jag hade men aaa... jag tror det är för vädret man får ont i huvudet... men aja det regnar så mycket asso... det åska typ 9 gånger? vilken tråkig sommar asso...!!!!  men nu får SOLEN ta & vakna-.- men aja jag orkar inte blogga... måste ta en break...!! har ganska mycket & tänka på.... & mycket & göra oxå... fast det är sommar.... jag har liksom inte lust & blogga i det här vädret.... så vi får se när jag har lust & blogga!!! men alla får väl ha en bra midsommar... see you all Many Hugs & Kisses from SILLAN!!! PEACE FOLKET!!


Daughtry-You Don`t Belong




borring......

heeeeyo kom för ett tag sen från studsmattan... trevligt Hugo & dom andra har åkt hem så nu är det inte så mycket folk här... kanske 5 st? hehehe men jag tror alla kommer imorn eller på fredag morgon... I DON`T KNOW...:D solen höller på gå ner... har typ fått 8 myggbet? fett jobbigt asso... aha va ska man hitta på nu? finns inget & göra här liksom bara hoppa studsmatta... det är det enda liksom.... men har kanske hoppat i hela dagen... & det börjar bli tråkigt.... jag saknar Isak så jag nästan dör:( har bara tänkt på han hela tiden... :( han finns i mina tankar hela tiden.... men aja jag kommer ändå hem snart... då får jag krama han så myk.... & internet suger så hårt asso... internet kan gå & dö....  men aja imorn får jag se vad för folk som kommer.... Isak messa mig & sa något jag vet inte jag kan ju inte se... men sen ringde Emii & sa att doms pappa ligger på sjukhus han har fått något problem me hjärtat.... så hoppas han kommer bli bätrre just vet jag inte va jag ska tänka på Isak & hans pappa finns hela tiden i mina tankar nu asso det är bara för mycket som händer nu.... aja men peace/SILLAN!!!


Erik & Kriss kommer till stockholm:D yeeeah!!!


 Erik och Kriss på VG LISTA I OSLO


amazing voice Chris medina har varit i stockholm... & jag missade han:( han har ett stort hjärta!!!


VG LISTA ÄR GRATIS VAAAAH? DOM BORDE GÖRA SÅ ATT SOMMARFESTIVALERNA ÄR GRATIS OXÅ I SVERIGE... ASSO DET ÄR SÅ DÅLIGT ATT NORGE FÅR GÅ PÅ KONSER GRATIS?

soooooooool!!!

yeeeeah nu har solen vaknat yeeeeeeah;)  ska snart sola första gången på hela sommaren kommer sooooolen:D men sommaren är inte slut men vi närmar oss Juli.... alla måste läsa "14 år till salu" asso så bra bok!!!  asso jag måste bara läsa & läsa för den är så bra jag kan inte sluta & läsa

min mobil funkar inte för Hugo Kastade mig i sjön & jag hade min mobil i fickan din unge asso!!! asso jag ser bara halva den är vit & svart den blinkar svart & vit!!!! HUUUUUUUGO-.- akta dig så jag inte gör något med dig-.- som du kommer ångra!!!!! så alla vet jag kan inte se när någon messar mig.... men om ni vill något så ring...!!! kommer inte på något mer som jag ska skriva... RYAN DUNN är död... Jackass stjärnan.... R.I.P RYAN!!!





Tre bilder från igår....

Dagens låt:
Alexander Rybak-Resan till dig



where is the suuuuuuuun?

tjuuue;) asso jag vill bara spy på vädret.... asso man blir fett deppig på guuud orkar inte ens göra något... har bara suttit i stugan hela dagen... & bara kollat på Tv..... asso det ösregnar på guuud man ser inte ens ut... nu måste solen ta & vakna... asso är trött på regnet... aja dom har lovat att det ska bli fint väder... så vi får se om SOLEN vaknar imorn.... Hugo messa mig & fråga om jag skulle med dom & bada... & basta... men jag pallar inte... men nu är vattnet ju varmt... har ganska tråkigt I MISS MY HONEY SO MUCH:( men aja får väl gå ut me Emiis & Isaks kompisar... aja dom åker hem på onsdag.... får väl se hur mycket folk det kommer på tordag eller onsdag... asso det är alltid fullt me folk här när det är Midsommar... alla stugor är Upptagna... jätte tråkig Information.. men aja vet inte vad jag ska skriva...? neeeh ska snart gå ner till Bastun... yees & sen ska jag väl se på Lotta På Liseberg... Rybak är där tror jag men aja .... så CIAO!!

Isak & Hugo


Hugo & Isak

Isak,Oliver,Mattias & Hugo på Marias Student!!!
jag bara älskar Isak så himla mycket han betyder allt för mig!!!


i SÖDERTÄLJE....

Hola aa nu är vi i södertälje... & vädret är bara piss... har träffat några som jag känner oxå... hahah vi hoppa studsmatta....(dom har studsmatta här) asso det är typ läger... & imorn ska jag väl vara med dom... kanske bada om vädret är OKEY... några av Isaks kompisar är här & några av Emiis kompisar.... just nu kollar jag på Kick Ass... & internet suger hårt... men men det går & blogga allafall....det är kåål mörkt...? hahahah ska snart gå ut om jag pallar... Hugo messa mig & fråga om jag skulle hänga med dom ut till Bryggan... vi får se... klockan är ju halv ett... men aah det har bara spö regnat... hela fucking tiden men som sakt jag gillar när det Regnar:D heheh kollar på film & snackar me Isak & några andra galna människor... ska väl chilla ut snart... så aa vad ska man mer skriva? ehm men aja hade bra!!!!

vilket piss väder...

aaah skit väder uteeeeeee-.- det ösregnar-.- men hehe jag är lite sjuk för jag gillar & vara ute i REGNET:D heheh har packat väskan ska snart åka till Södertälje.... trevligt hoppas det bara inte regnar där.... varje år så åker vi alltid till Södertälje & det har bara regnat...? men aja alla får ha en bra MIDSOMMAR får bara hoppas på bra väder....:D men men vi vet hur Sverige är... det ska alltid regna på MIDSOMMAR!!!! neeeh men nu måste jag sticka vi ses folket many Kisses and Hugs!!!

Grattis Emii kärring!!!!

Hola:D Grattis åsna neeeh Grattis Älskling hoppas du får en super bra dag idag... I LOVE U I LOVE U!!! det blev ingen fest för Emii är sjuk:( men hon sa att vi ska ha festen veckan efter midsommar...  men Grattis sötnööööös jag älskar dig!!!! jag kanske kommer förbi en liten stund!!!! ska packa oxå åker ju imorn trevligt det... kommer hem nästa söndag & då kan jag blogga igen.. eller vi får se om jag tar med datan till Södertälje... vi får se... men nu ska jag sticka & platta håret jag ser ut som troll:D heheh men alla får ha en super bra MIDSOMMAR!!!!!! kisses and Hugs from Sillan!!!!


Grattis älskling!!!! Emii har färgat håret om ni inte visste det....  Isak & Emii!!!

dåligt väder ute....

Heeej alla:D vilket dåligt väder det är ute.... skit tråkigt & vara ute hehe Emii & jag ska snart hoppa studsmatta:D hehehe när vi är klara med Muffins... hahahaha asso dom smackar MJÖÖÖÖÖÖÖL!!! hahahahah Emii hur mycket mjöl la du i? hahahaha säkert hela mjöööööl påsen... HAHAHAH ja vi kan inte laga mat:P hahaha jag kommer aldrig bli KOCK:p hahaha jag kommer göra så att folk blir sjuuuka:P hahahaha jag tror jag & Emii ska starta eget hahaha Sillans & Emiis missfoster kök:D eller missfoster Kockarna:D hahahahah jag har MJÖL i ansiktet bara för Emii slängde mjöööl på mig:D hahaha köket är helt mjölit:D hahahahah vi är verkligen galna Emii mest:D heheheh:D det är bara & börja om:D heheheh neeeh men tingeling måste gå & städa upp nu innan Emiis föreldrar kommer hem:D

ingen Rubrik här...

tjena mitt i bena:P hur mår alla där ute..? själv mår jag väl bra?  idag så har jag bara städat rummet... ehm roligt... NEEEEJ började städa typ halv två och va typ klar fem? ahhhhh är trött har lust att sova:P neeeeh ska kanske till Huddinge... jag vet inte än... asso Emii & Isak sluta & bomba mig med sms jag ser inte för min mobil är SAJKO!!! ser bara halva typ...? har lust att slänga den i vägen... så jag får en ny mobil:P hehe asso jag ser bara halva den är vit på halva sidan & svart på halva sidan..? ehm? vad ska man skriva nu? ska åka till Kungens Kurva imorn... & köpa KANIN & present till Emii( Grattis kvinna på 15 års dagen) på lördag fyller hon år men aja... imorn ska jag & Emii tälta... heheh på doms tomt:D hehehe & måste packa väskan oxå åker ju till Södertälje på Söndag.... aaah det är mycket jag måste göra nu... men aja det är ändå sommarloooov!!! men aja ska väl ringa Emii & kolla om jag ska komma eller inte.. men men ni får hade så bra alla läsare....!!!!! many Hugs and Kisses from Sillan!!!

Linkin Park was AMAZING!!!!

yeeeeeep rubliken säger allt dom va bara helt sjukt bra asso det kommer jag ta med mig för livet!!!! kommer aldrig glöma Linkin Park jag tror det va det bästa på hela sommaren!!!!! herreguuuud va mycket folk de va tror de va typ 10128 människor i hela Globen åhh holey shiiit asso!!!! vi gick fel hela tiden... men ändå så hitta vi våra Platser vi fick trycka ihop oss så att ingen skulle försvinna!!! hahaha Emii sa" vi kan ta Handklovar så då försvinner ingen" hahaha vi hade inte Handklovar men istället fick vi ta ett rep & vi fick knyta det runt magen liksom nää men de va bara helt sjuuuukt asso LINKIN PARK ROCKS!!! hahahah de va någon som slängde BH på dom hahahah:D jag vet inte när vi kom ut från Globen men det tog ganska lång tid att komma ut...  hela konseren va typ 95 min.... jag tror vi va hemma typ halv 1? för det va värsa trafiken & allt... men jag somnade på en gång i bilen... hehehe jag va så trött... orkade inte åka hem så stannade kvar i Huddinge & klockan va typ halv 1 & det kan finnas skumma typer där ute... men när vi kom till Huddinge så somnade jag på golvet:D trevligt trevligt asso jag va så trött på guuud:D & sen sa Isak "kom gå lägg dig i min säng" naaaw sen vakna vi typ halv 2? yeees så äre....
asso min röst är helt bomad liksom... hahaha Emiis & Jennis röst är helt sjuk asso man hör inte när dom pratar liksom:D hahahah har bara druckit te hela dagen... nu ska jag & Emii se någon film... & sen får vi se om vi pallar göra något... neeeh men Emii & Jenni har bilderna så dom kommer skicka dom till mig... min kamra är bara helt FUCKED UP... jaaa men tingeling så ses vi!!!! får bara hoppas min röst kommer tillbaka snart:D

& aa juste jag va oxå i tandläkaren idag... & jag ska få TANDSTÄLLNING!!!! dom sa att jag är precis vid gränsen att få TANDSTÄLLNING...

LINKIN PAAAAARK tooooooday!!!!

aaaaah rubriken säger allt LINKIN PARK 19:30 yeeeeah:D åhhhhh vad jag längtar asssssssssso!!!! ska snart åka till Globen måste va där lite tidigare... det är nog trafik & allt skit...
sitter i Huddinge trevligt trevligt:D Emiis pappa ska köra mig & jenni & Emii till Globen hehehe Isak får inte följa me:P heheh joo han ska följa me till Globen & sen åker dom hem igen:P heheheh aaaaaah asso jag vet inte om jag ska gråta eller vara lycklig för är så himla glaaaaaaaaad asso!!!! är nervös oxå:P men det går nog bra asso alla vet ju att LINKIN PARK är  bääääst!!!!! aaaaaah asso jag tror jag kommer dööööööö eller svimma i Globen:D neeeeeej men nu måste jag platta JENNIS hår & sen måste vi sticka men aaaaaaaah peace:P LINKIN PARK HERE WE COME:D aaah GOOOOOOD

More pitcures from Kolmården...

Från Safari


Safari

hehe träffade mina släktningar oxå:P
Från delfinshowen...




mina kusiner:P
Gorillan!!





 hehe hade den tröjan på mig:P

Safarin va cooool asso förut åkte man typ bil... & nu åker man typ linbana... & man ser djuren bättre hehe det började regna när vi satt i Safarin & den stannade oxå & vi satt precis under Lejonen asso jag trodde dom skulle klättra upp det va skit nära asso men de va jätte roligt:D nää men nu måste jag sticka till Älvsjö men vi ses då folkens!!

pitcures from Kolmården...

HAAAALLO:D va händer där ute? hehe jag sitter ute på Altan & bloggar:D trevligt... det är så varmt ute yeeeah we like it:D allafall jag:D jag älskar sommaren det är det bäääästa!!!!! yeeeeah:D ska snart åka till Älvsjööö snart:D imorn ska jag & pappa åka till Mariefred så han måste låna bilen av någon... vi ska på någon visning...!!jag ska köpa min KANIN imorn:D yeeeeeah!!!!

på onsdag ska jag till tandläkaren... dom ska kolla om jag ska få tandställning... yees...
igår va jag i Huddinge... det är alltid trevligt.... Isak fyllde år igår Grattis igen Sweet!!! han va bara så söööt me sin kostym & allt naaaw
& jenni lurade mig "hon sa om du ska gå till Gamla stockholmsvägen så gå upp för backen & sen sväng vänster & följ bara vägen" & jag bara gick som hon sa.... jag skulle gå rakt fram istället... jaa jag gick vilse:D men det va Jennis fel din åsna kommer inte lyssna på dig mer:D hehe jag hade gått i en timma kanske? uff men ändå så kom jag fram som tur det:D men aja kommer slänga in bilderna från Kolmården... so take it EASY:D Emii fyller år på fredag... så ska väl till Huddinge på lördag... & på söndag så åker jag till Södertälje... ska fira Midsommar där.... men aja.... pitcures coming noooow:D

& imorn LINKIN PARK i Ericsson globe... yeeeeah Linkin park börjar sin konsert klockan 20:30 så kommer hinna:D yeeeeah längtar så himla mycket asso!!!!


Skellet huset...


isbjörn




 min lilla vän hehe:P





 från Safari saken....



ingen Rubrik...

heeeyo:D aa kommer inte på någon Rubrik... nu sitter jag här i Huddinge... alltid roligt:D yeeah först så åkte jag till Stan me Emii & Jenni för skulle köpa något till Isak för han fyller år idag GRATTIS SWEET:D I love you!!!! Isak har inte kommit hem vet inte vart han är:P men han får ta och komma snart yeeah:D när jag & jenni & Emii va i Stan så va det värsta bråket några fulla människor... asso en blöde skit mycket... POLISEN kom 5 min senare... asso det va det värsta jag har sett på guuuud....
men aja & Jenni filmade det ? jag skulle inte ens våga Filma bråket för tänk om någon kom fram & slog mig eller Jenni eller Emii... dom va bara helt berusade...

men aja det va min dag... aa juste har ni sett Mind your Step i T-centralen asso det är ju bara helt cooooolt hahaha jag visste att den va där men Emii & Jenni gick bara & jag sa bara "akta ni kommer ramla" hahaha & dom bara springer snabbt:P hahaha vilka galningar:D näää men nu måste jag dra & vänta på Isak:D men Kolmården bilder kommer senare... & från Nationaldagen:D klarar ni & vänta:D hahah jag vet att några inte kan vänta:D men ni får vänta:D men aja SEE YOU ALL!!!

 Mind your step

SOMMARLOOOOOOOOV!!!!!

yeeeeeeah Rubiken säger allt SOMMARLOV!!!!! nu äre bara & slappa & chilla nu slipper man alla LÄXOR & alla cp lärare:D yeeeeah:D  har sagt adjö till SKOLAN... kommer sakna den lite... eller ganska mycket.... det va sista gången jag kommer gå ditt & sen börjar jag i min nya skola:D yeeeeeah:D men nu äre bara & SOLA & BADA!!! jag önskar er alla en SUPER bra sommar!!!!!!

imorn ska jag till Kolmården with my father:D skulle åka me några andra men det blev inte av... för en sak bara..... men aja skitsamma....

idag så hade vi SKOLAVSLUTNING:D & aa va ska man liksom säga? det va bara helt sjuuuukt asso kändes som det va SKOLAVSLUTNING igår:D hahahahah.... mitt humör är bara helt lågt.... så blir kort inlägg.... är ganska ledsen för en sak..... & ganska sur.... men aja ha en JÄTTE bra sommar!!!!

pitcures time:D

nu kommer jag slänga in bilder från Tullinge Nationaldagen kommer jag slänga in någon annan gång & på Råsunda(Broma pojkarna- AIK) så slänger bara in bilder från Tullinge!! 

Alina&andreas naaaw syskonkärlek






naaaaw va gulliga!!









ehh right...


Från Tullinge sjön






"dom leker model"


"vi leker model.." dissa MIG där bakom TAAACK!!!


sooooooool:D


Andreas,Alinas & min:P




"Gunga är alltid roligt"


"Alina gungar för fult:P


Tullinge:D


Tullinge:P


ehhh right...


"rutschkana är roligt":P



nu måste jag sticka innan jag börjar gråta igen... men vi ses!!!

Grattis sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello såg ni matchen mellan Sverige-Finland igår? det va bara helt sjuuuuukt asso Zlatan satt först på bänken & sen så va han med i matchen & Zlatan gjorde tre måååååååål whooooo:D hahahah jag tycker synd om Finland... dom gjorde inte ens ett MÅL? naaaaaw heheheheheh men det va bra att SVERIGE vann för Finland tog Guldet i Ishockey.... så det va Sveriges tur att vinna!!! hahahah jag undrar hur Finnarna mår idag...  inte bra:D men vi svenskar mår super bra!!!!! yaaaaaaaah:D 5-0 yeeeeeah:D  jag trodde först Finland skulle vinna men när första målet kom av Kim källström så visste jag att sverige skulle vinna men sen kom Zlatan & gjorde andra målet & sen kom Zlatan igen & gjorde det tredje målet & sen kom Zlatan ännu en gång & gjorde mål & sen kom Emir Bajrami & sen stog det klart & tydligt att SVERIGE hade vunnit!!!!! GRATTIS SVERIGE!!!!!


idag har vi bara städat klassrummet... & sen åkte klassen & spela minnigolf... men jag  va inte med... jag mådde skit dåligt.. så gick hem från skolan....jag har gråtit typ i två timmar...? bara för det har hänt en  sak... som vi inte behöver ta upp... känns som mina ögon ska trilla ut... har gråtit så mycket.... tänker fortfarande på det... kommer nog aldrig glöma det... VARFÖÖÖÖÖR ska det alltid hända mig? jag fattar inte....

imorn börjar vi halv tio.... yeeah 9:orna & lärarna har match... sen efter det slutar vi... sen på fredag äre skolavslutning.... yeeeeeeeeah:D men ska dra mår inte så bra... efter allt som har hänt idag... så får se imorn om jag är bättre....

happy!!!

Hallo gangsters:P näää heeeeey guuuuud va jag är glad.... & jag vet inte varför... heheh:D jag vakna upp & hade värsta humöret:D jag gick inte till skolan idag.. palla inte..:P imorn ska vi typ bara städa & på torsdag ska lärarna & 9:orna ha match sen på fredag SLUTAAAAAAAR VI!!!!!!!! va skööööönt!!!!!! sen äre bara & säga hejdå till skolan:D & så säger vi hey till min nya skola:D kommer nog sakna tjejerna i klassen... & några från 7:an:D men aja & alla andra

igår va jag på Skansen... & det va så mycket foooooolk så jag nästan dooooog:D träffade oxå några som jag känner:D & det va niiiiice.... hehe träffade min man oxå & Emii & Jenni hahahah Emii du hade tur hahah trodde inte du skulle få komma in:D för du hade FINSKA FLAGGAN!! hahahahaha du hade bara FINSKA FLAGGAN av 1500 hahaha va skööööön människa I LOVE YOU MY FINNISH LADY!!! hehehe
vi kom typ hem halv 9? eller aa Emiis pappa hämtade oss... hahaha när vi åkte hem så skrek jag ut genom fönstret HEJA SVERIGE!!! hahaha & Emii skrek HEJA FINLAND!!! hahahah va alla kollade på oss hahah Emii du är helt körd hahaha de va typ bara några som sa Heja Finland & alla sa Heja Sverige:D hahahah vi krossar Finland idag whooooo:D Zlatan är med idaaaaaaaag VI ÄLSKAR SVERIGE!!!

neeeh Emiis pappa ska hämta mig snart såå jaa jag landar i Huddinge:D hahahahah neeeeh...:P men aa det kommer komma bilder I PROMISE!!! so take it easy please!!! & dampa inte som Jenni & Emii gör... PLEASE:D hahaha :D neeeh men ha det göööött så ses vi & HEJA SVERIGEEEEEEEEEE!!!!!!!!

Grattis sverige!!!!

hallow:) jag är bara så glad idag:) mår mycket bättre...:) Simon vann BIG BROTHER 2011 yeeeeeeah!!!! grattis snygging:D höll på gråta när dom ropade upp simon...!!!!!! jag vakna för ett tag sen... & sen när jag kollar på mobilen så har 10 st ringt & isak messa mig & sa att jag ska möta dom på Skansen:) så jaa måste nog göra mig klar & sticka:P & jag önskar er alla en SUPER bra dag!!!!! GRATTIS SWEDEN!!!!!!

simon måste vinna Big brother 2011

heeeey mår lite bättre nu... har snackat me Isak & det är bra mellan oss nu... kom nyss hem från Huddinge... kollar på big brother & simon måste vinna!!!!!! eller hur? simon är bäst!!! röööösta rööööösta på SIMON han måste vinna big brother 2011!!!!!! röööööösta!!!! patrik är bara såååååååå snygg!!!!!! yeeeeah röööösta på simon!!!!!!

imorn ska jag till Skansen... (sveriges nationaldag) så Grattis sverige!!!!!! så bloggar nog när jag har kommit hem från Skansen... (om jag orkar) men det va allt jag ville säga.... ska fortsätta & kolla på big brother sen sova tror jag... ehm aa men bye bye & kom ihåg RÖÖÖÖSTA PÅ SIMON!!!!!!!!!!

saaaaad....

ehm heeej... jag är inte så glad idag.... mitt humör är ganska sad... & ni vet nog varför!! jag vet inte vad jag ska tro... alla säger olika saker.... några säger "Isak är bara en bluff du måste fatta det någon gång" och andra säger" du måste förstå Isak älskar ju dig" allt är bara så fel just nu.... & jag vet inte vad jag ska göra heller... så att de ska bli bra igen!! det känns som mitt hjärta är helt krossat (igen) jag orkar inte längre jag orkar inte att mitt hjärta ska bli krossat igen... jag orkar bara inte...!!! jag har aldrig varit så här lycklig som jag är nu men vet inte om jag ska vara lycklig längre...!!! jag vill bara försvinna låååångt bort... känns som jag är osynlig... ingen ser mig... ingen förstår hur dåligt jag mår... ingen vill förstå heller... Mina ögon kan tindra, Mina läppar kan le,Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se....

måste gå en liten promenad med Emii & så måste jag tänka genom all smärta jag har....
måste oxå åka hem snart... för min Gudfar fyller år idag... jag orkar inte ens träffa han..  asso mitt humör är inte det bästa idag... SORRY!!!!!! asso jag är sur på alla idag... sååå jag kommer nog inte blogga mer idag....


The Final Countdown-Europe

Eye Of The Tiger-Survivor
 herreguuud har lyssnat på dom låtarna typ 1000 gånger!!!! sooo best & det går inte & sluta lyssna heller-.-

I cry nooow...

jag har fått några sjuka kommentarer av en tjej som heter sara... & hon skrev att Isak bara driver... jag vet inte om det är sant eller inte... jag vill inte att mitt hjärta ska bli krossat igen... den här tjejen(Sara) går efter Isak hela tiden & Isak bara kollar på mig... han ser ju att jag är ledsen... men ändå så gör han inget...? om han driver så vet jag inte vad jag kommer göra... Jenni & Emii sa att hon gör så bara för att få mig svartsjuk... men okey jag är lite svartsjuk... men jag vet att Isak inte skulle flirta me henne men ändå så gör han inget... han kommer inte ens fram till mig... & jag vet inte varför... sitter på studsmattan med min data... asso tårarna bara rinner...  ska gå en promenad med Isak tänkte jag... till Gustadolfvägen... & då får han säga om han älskar mig eller inte.... känner mig helt ensam... jag vill inte gråta men ändå ¨så gör jag det bara för jag älskar Isak....!!!! jag har aldrig varit så här lycklig som jag är nu... men nu kanske det är över....

blablabla...

tjenaaaaaa kom hem för ett tag sen från Tullinge... det va riktigt roligt & vara där... hahahah vi badade oxå... men de va inte så kallt...!! sen har vi bara sett skräckfilm... & jag höll på dööööö på riktigt!!! kollade på den nya skräckfilmen(Insidious) asso jag har sett den typ en gång i skolan... & den va inte så läskig som nu... asso nu när vi kollade på den  så va jag liv rädd... hahaha jag vågade inte ens gå upp för trappan...:D jag rekommenderar den filmen till alla!!!! alla måste ju se... värsta skäckfilmen ever!!!

igår såg vi på Moldavien-Sverige Grattis sverigeeeeeeeeee!!!!!!! nu måste sverige vinna över finland....!!!!!!!!! om finland vinner igen så är det något fel med sverige!!!!!!!!! HEJA SVERIGE HEJA SVERIGE!!!!!! in med bollen i måååååååååååål!!!!!!!!! in med bollen i måååååååål!!!!!!!!! kom igen sverige vi krossar Finland!!!!!!! Finland losar!!!!!!!! Suomiiiiiii is losers:D sweden is beeest!!!!!!!!

min man (isak) messa mig nyss & frågade när jag skulle komma naaaw han saknar mig heheh I MISS HIM TO naaaaw ska snart åka till Huddinge:D Henric(isaks pappa) ska hämta mig snart... Maria(isaks syster) har redan tagit studenten... Grattis Maria!!!! nu har dom fest hemma hos dom såå jaa isak ville att jag skulle komma så måste nog åka till min man:D hehehehe Emii messade mig & sa skyndaaaaaaaaa dig I miss u:( naaaaaaaw heheh I miss u too sweetie!!!!! yeees ska väl plattahåret nu...:D sååå jaa vi ses nog imorn(om jag orkar blogga) heheh men hade gööööött people!!!!!!!
& kom ihåg heja på SVERIGEEEEEE!!!!!!!:D kommer slänga in bilder från Tullinge imorn om jag ska blogga:D annars får ni se dom en annan dag:D Kiss and Tell from Sillan!!


home..

hallo.. det blev ingen Trosa(Södermanland) för mig... jag & mina girls åkte till Grönalund... mycket roligare(alltid roligt) dom där kärringarna:P åkte den den där jävla INSANE... asso alla som åker den är bara helt sjuka... jag åkte den en gång & det räckte... hallå fattar inte folk att den är sjuk & alla som åker den är oxå sjuuuuka:P hahahah mina girls ville åka den nya berg & dalbanan...  & kön till den va typ en halv timma? ehh men ändå så åkte vi den... & den är alltid bäst!! hahah Jenni & Emii ni är bara så sjuka asso hahahah hur kan man nästan börja gråta i Twister.. hahahahah:D gud va jag dog hahahah sjukaste dagen asso!! hahahahah & Blåatåget ville Jenni gå av Hahahahah:D guuuud vilken sjuk dag!!! & i spökhuset hahahahah jag höll på dö av garv hahahah Jenni & Emii bara skriker hahahah gangsters:P hahahahah & hur KAAAAAAAAAAAAAN man åka Frittfall? assssso HUUUUR jag kommer aldrig i hela mitt liv åka den NEEEEEJ!!! hahahahah tycker synd om Jenni hahahahah:P Emii lurade henne hon sa"men kom igen den går sakta upp & sakta ner" hahahahah hela Grönalund hörde nog Jenni hahahahah:D

hahahaha nu sitter jag här & pratar me Jenni & lyssnar på min man hehehe(Daughtry) hehehe jag bara älskar han!!! & jag bara älskar Jenni!!!! det kommer ganska mycket bilder från Grönalund... so take it easy.. bree:P Jenni ska skicka dom:P hahaha vi träffade på Jakob Öqvist från Vakna med the voice:P hahahahaha jag bara frågar Emii & jenni är det där inte Jakob från vakna med the voice? hahahah Jenni va tvungen & kolla:P fett pinsamm asso:P hahahah:P tror jag ska se någon film snart I think... men vet inte vilken? hehehe Kanske Harry Potter..? eller jag vet inte...




Emii & Jenni jag bara älskar er!!!!

my boy-Daughtry-Open your Eyes & visste ni att Daughtry kommer komma till Grönalund den 19 juni OMG jag måste vara där klockan 7 hahahah jag måste bara vara först!!!!!

memories...

tjeeeena ;) är på riktigt bra humör idaaaaag yeeeeeeah:D igår va det fest för Emiis Syster(maria) & festen blev helt lyckad.... Maria tar studenten på lördag... inte imorn... dom ändrade det... men GRATTIS SÅ MYCKET!!! vi hade värsta musiken på... hoppas bara inte doms grannar blev arga på oss... men hallå dom bor ju i Skogen:D hahahah men festen blev helt sjukt braaa!!!! hahaha jag & Emii gick ute i Huddinge typ halv tolv...:P hahah jag hade svenska flaggan & Emii hade finska flaggan hahaha bilarna som åkte förbi & alla som gick förbi sa bara "vi krossar sverige" & jag bara neeeeej "vi krossar er" hahahah va sköna:D hahahah sen gick det typ en kärring ute... med sin hund...& hon bara"Visste ni att Michael Jacksson lever & han hejar på finland" hahahaha jag & Emii kollade på varandra Emii sa" ehm tyvärr så dog han 2009..." hahah kärringen säger" kolla på matchen på tisdag han kommer sjunga" hahahah guuuud va jag dog av garv när vi gick där ifrån:D hahah gamlingar är roliga:D hahahahah  & sen gick vi bara & sa må bästa laget vinna yeeeah:D hahahah
vi äger ju alla I LOVE YOU SWEETIE!!!

igår va det flera killar där oxå men alla killar va fula utan en kille... heheh:P tror han hete Markus... heheh blev lite kär i han..:P heheh blir nog kär i alla killar:D hahahah han fråga" ehm vill du dansa lite.." & jag visste inte vad jag skulle göra.. ehh heheh men jag sa såklart:P & han fick mitt nr..:P heheh men bästa festen jag va på guud...!!!!
just nu sitter jag här med mina galna girls:D heheheheh ska väl chilla hemåt snart... I think... Pappa & jag ska åka till Trosa.. & träffa min Gudfar(Ketil) yees & imorn... vad händer imorn? aah juste ska åka till Tullinge... och träffa(Alina) har inte sett henne på flera veckor eller två månader... kanske... & nu tänkte jag att de va dags att träffas... så aa det blir nog ingen bloggning imorn & inte på lördag heller...Emiis syster maria tar studenten klockan 2 så måste nog vara hos Emii klockan tolv... det tar nog en timma & åka in till stan...  eller jag vet inte...vi kommer åka bil... det kan vara trafik oxå... men aja tråkig info men men det får väl duga... blev ganska långt inlägg:D men det får räcka nu ska fortsätta & snacka lite me mina galna girls... så aah måste åka hem snart men ni får ha en skööön helg... så ses vi kanske på söndag eller på måndag... vi får se... men aja bye alla bloggläsare... Kiss and Tell from Sillan!!!!!

 ehm right...

  ehm right...
Maria sweetie Grattis till Studenten!!
2009...

 Isabel 2009 ..

naaaw Isabel 3 år naaaw I love you so much!!                                            Markus!!  








IM BAAACK

hello Sillan här som skriver... :) IM BAAACK:D har ni saknat mig? heheh jag vet att ni har saknat mig heheh:D hur mår ni alla då? själv mår jag super bra..:D super glad oxå men vet inte varför heheh:D det är ju jätte fint väder ut aah jag börjar känna sommar känslan nu... SOMMAR snart yeeeah:D ska snart åka till Huddinge... ska ha en liten fest för Emiis syster(Maria) tar studenten på fredag... Grattis sötis..!! nu är vi lediga torsdag-måndag fett sköööönt asso yeeeah säger jag bara:D jag har haft mycket och göra dom här veckorna... eller ska man säga veckorna...? jag har nog bara varit borta en vecka..? eller jag vet inte... bara skola & allt... har hänt... men nu är jag klar me allt whiii:D
ska kanske till stan på lördag måste köpa en klänning till skolavslutningen... som är den 10 (fredag)
lääääängtar!!!! & har beställt biljetter till Linkin Park konseren... som är den 14 juni OMG läääängtar så mycket så jag höller på dö:D heheh men hallå vem vet inte att dom är bäst? alla vet ju att dom är bäääst!!! på fredag spelar Moldavien-sverige.. och på tisdag eller måndag.. vet inte... men då spelar finland-sverige... och nu får sverige ta & vinna!!
jag har fått en ny data oxå:D(en rosa) vet inte om Emii sa det när hon gästblogga... men jag bara älskar den :D & min mobil funkar inte... lånar Emiis gamla mobil... & den suger verkligen:D hahah Emii du suger:D hahah neeeh men nu måste jag väl göra mig klar & sticka... har tyvärr inga bilder men ta det lungt det kommer... bilder någon dag ja.. men jaa nu får ni ha det så bra!!! fortsätt & läs min blogg:D<3

....
Cowboy girl:D

RSS 2.0