Emii is stupid

haaaaaay på er hur mår ni? själv mår jag skit illa... ehm? får inte bli sjuuuuuuk nu...:/ neeej får bara inte.... för på tisdag ska jag till Råsunda... & kolla när Sverige-Finland spelar match.... SUOOOOOOMII!!!!!!! kom igen nuuuuuuu sumoi!!! nu tar vi hem segern igen vi tar Guldet igen....!!!! Finland Finland Finland!!!!!! på fredag tar Syster studenten... aaah vill oxå:( men det är bara tre år kvar sen fårjag göra vad jag vill yaaaaaah!!!!! och snart äre SOMMAAAAAAAAR whoooo längtar så mycket asso!!! läääääääängtar!!!!!!

gick inte till skolan idag... orka inte... sa till mamma att jag är sjuk...? aah nu sitter jag på studsmattan... min lilla bebis är häääär LOVE YOU!! hahaha va galen familj jag har på gud... asso min bror sa aah vi måste dra till skolan... och jag bara ehh what? klockan är 4? isak haru blivit dum eller? hahahah o mamma sa aah Emii va du inte i skolan idag..? och jag bara du ringde ju o sa att jag är sjuk? kommer du inte ihåg? hahaha och pappa" isak,Emii och maria kan ni komma lite" och han frågar har ni sett mina glasögon...? jag kommer bli arg om någon av er har tagit dom... så ge mig dom nu... hahahah och jag bara dör av garv isak sa men du har ju dom på huvudet... stupid hahahah gud va jag älskar min familj hahahah!!! vi är så vi finnar hahah:D  näää men va ska man hitta på nu? ehm ska väl hoppa lite studsmatta with my boy aah men så ses vi väl någon dag right?
OCH MISSA INTE MATCHEN PÅ TISDAG FINLAND-SVERIGE SUOMIIIIII!!!!!!!!!

A boy you love...

tingeling people.... är så trött att jag nästan kommer somna vid datan..? lite tidigt att sova nu:D heheheh... idag så va det skola... hände inte så mycket... bara läxor och läxor... dom ger oss läxor typ dom sista veckorna.. gaaash jag är helt stressad över alla läxor... alla läxor ska vara klara typ ett datum.. men hinner aldrig.... typ den 8 juni ska allt vara klart.... gaaash vet inte hur mycket läxor jag har.... aaaah orkar inte... typ 10? gaaash idioter... på torsdag-fredag är vi lediga...whooo men måste nog göra klart allt... sen på måndag är vi oxå lediga.... för det är SVERIGES NATIONDALDAG...!! Sillan(hon som har bloggen) fråga mig om vi kunde åka till skansen... & jag bara neej svenne... jag går till skansen när det är FINLANDS NATIONALDAG haha guud va hon blev sur... såå jaa måste väl följa me henne... ehm aah det kommer väl bli roligt... NOT!! jag tar FINSKA flaggan med mig...:D hahah dom kommer säkert slänga ut mig från skansen hahah:D neeeh men får väl ta den fula flaggan(svenska flaggan) hahahah:D va jag äger hahah säkert allt svenskar hatar mig nu:D hahaha men så äre vi finskar är så här som måste skojja med alla:D hahah jag är nog den som skojjar mest i hela HUDDINGE:D hahah:D på tisdag-onsdag ska vi städa hela skolan... gaaash borring-.- sen på torsdag äre match mellan 9:or och lärare... sen på fredag slutar vi WHIIIIIIIII:D

OMMMMG Linkin Park kommer till Ericsson Globe... gaaaash jag måste bara åka dit:D OMG JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖ på riktigt... Linkin Park är ju helt klart bääääst!!!! OMMMMMG!!!!!!! 14 juni typ om tre veckor... om någon vill gå så måste jag boka biljett snart.... SÅÅÅÅÅ SKRIV LINKIN PARK IN MY HEART FOREVER...
näääh men nu måste jag gå... ska dra till träning.... yeees men ha det gööööött så ses vi(kanske) HEJA SUOMIIIII!!!!

Daughtry-No Suprise

A person you love..

Tjena;) jaaa vad ska man skriva? idag så va jag i stan och köpte en present till mamma Grattis mamma på morsdag.. snart ska vi väl få några galna folk till oss... yees sen efter de vet jag inte vad jag ska göra... ehm? nu är det så tråkigt för alla är liksom sjuka och reser..? eeh men snart äre SOMMARLOOOOOOV gaaaash va skönt lixom... det kommer hända ganska mycket i sommar... vill ni veta vad som kommer hända? okei... först så stannar jag hemma i sverige typ i en vecka..? sen så åker jag till Turkiet(Antalya..) eller vad heter... stannar där i två veckor... sen kommer jag hem till sverige... stannar fyra dagar hemma... sen åker jag till Finland och är det typ tre veckor...? sen kommer jag hem... och stannar hemma i två dagar... sen drar jag till Grekland.... jaaa så ser min sommar ut gaaaash va jag längtar!!!! SUMMER SUMMER SUMMER!!! Finland kommer bli bääästa... SOMMAREN 2011 kommer bli bäääääääst!!!!

igår va jag i stan i Slussen... där buss olyckan skedde... det var mycket tragiskt... jag såg lixom allt som hände... jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra... jag va där med några andra alla fick ju panik... busschauffören råka ta fel pedal... och gasade istället för bromsa... bussen gick inte och stanna... det var en kille som pratade i sin mobil lixom.. och han fick bussen över sig. och i en trappa brevid så satt en mamma och hennes son 17 månader.Mamman knuffades ått sidan... och barnet låg i barnvagnen han åkte med bussen... barnvagnen blev mossad men som tur levde barnet..jag hörde att han skrek så mycket... själv så började jag gråta... jag kunde inte hjälpa han för bussen va så tung... det sprang typ fyra st män och försökte knuffa bort bussen... och dom fick lås barnet efter 2 min så kommer det poliser och ambulanser... jag var helt chockad.. jag började gråta för barnet är ju bara 17 månader... 6 personer skadedes en person skadades allvarligt.... några poliser började prata me mig och min kompis... jag sa precis vad som hade hänt och hört... jag hörde att typ de va en motor som kom närmare och närmare.. jag hann inte ens titta bakåt för bussen kom i fullfart... när jag kom hem där i från så var jag fortfarande chockad... jag grät och grät... jag kunde inte ens sova i natt för jag tänkte på det... och idag så står det i tidningar... och jag kommer säkert ha det här i min hjärna hela mitt liv... det va så hemskt asso!!!

Daughtry-It`s not over


 I LOVE YOU SO MUCH!! HOPE YOU UNDERSTAND THAT

Barcelona-Man United....

Cha Cha Bitches... har kollat klart hela matchen... GRATTIS BÄSTA LAGET BARCELONA!! 3-1 hahaha isak ge mig pengarna nu:P haha jag o min bror slog vad typ om BARCELONA vinner så skulle jag få 1000 kr av min bror och han sa om Man United vinner så får jag 1000 kr hahah jag fick 1000 och han fick 300 hahah:D men aja det är fett mycket poliser typ vid Glömstavägen.. ehm? vet inte varför hahah va har finnarna gjort nu? haha neeeh men ska inte skylla på finnarna... dom har inte gjort något fel... hahaha ska inte skylla på dom jag är själv finsk hahah aah men vad ska man skriva u? ehm vet inte... ska snart gå ut tänkte jag... men vet inte vad jag ska göra ute liksom... heheh:P jag tror hon kommer tillbaka nästa vecka o bloggar... om hon mår bättre... om hon inte bloggar så äre jag som bloggar tills hon är tillbaka...:D men nu får ni ha det sååå göööött!!!! slänger in en bild på mig & min kära bror...

 min kära bror Isak!!

meee...


ehm?

tjena mitt i bena;) hahaha nee men vet inte vad man skriver här.. jag bloggar tills hon har blivit bättre... just nu är hon deppig bara för några svin.. jag älskar dig:* du kan alltid prata med mig om något är fel... just nu sitter jag här ska snart på träning... får väl se hur det går... yees.. jag vet inte vad ni tycker om att läsa... det här är kanske tråkigt för vissa..? men jag är lixom inte någon bloggare... så får väl bara skriva vad jag vill... hoppas hon mår bättre snart så jag inte behöver gästblogga mera:D nää men de är faktiskt kul... bara man vet vad man ska skriva om... jaa ehm?

-Lil Jon ft Claude kelly-What a night
njuuuuuut!!!!



Bjuder en bild på mig... ser ut som jag är svensk..? öh neeej jag är inte svensk!! jag är hel finsk och kommer från Helsingborg... menjag är halv svensk...!!

nu måste jag chilla till träning men vi får väl se om jag gästbloggar senare... maybe?

nej jag är inte tillbaka...

NEEEEEJ JAG ÄR INTE TILLBAKA!!!! men måste bara skriva... ÄR SÅ ARG SÅ JAG NÄSTAN SPRICKER!!!! asso du har förstört allt din SUBBA!!!!! du har förstört min o hennes vänskap...BITCH!!!! och jag är fan inte dum heller...!!! du o några har gått bakom ryggen på mig ... DIN LILLA JÄVLA SUBBA!!! asso jag har faaaan aldrig sakt att jag hatar min bästavän..!!!!! har aldrig sakt de!!!!! du bara ljuger så att min o hennes vänskap ska vara över!!!!!! din BITCH!!! du är en sånn jävla SUBBA... jag litade på dig från hela mitt hjärta men du bara ljuger? SKIT UNGE!!! du kan bara dra ått helvete för fan... du finns inte längre i mitt hjärta inte ens i mitt liv... du kan bara dra långt bort vill aldrig se dig mera... du har förstört allt!!!!!!!!!!!!!!! säger inte några namn ni vet själva vem fan ni är... jag hatar mitt liv just nu...!!! vill bara försvinna från allt!!!!!!

nu måste jag verkligen ta en paus!!!!!!!! orkar inte me falska människor... ni kan bara dra ått helvete!!!!!!!!!!!!!!!! ERA SUBBOR

Emii hära...

Tjena;) jag bloggar ist för henne... hon tog en blogg paus så jag gästbloggar elr vad det heter... och jag fattar inget... hahah men men vi får se hur det går... right? vet inte hur det här fungerar.. men aah såå jag får väl bara skriva något som är onödigt... Jag heter Emii och är 15 och bor i Huddinge(jag bor med mamma,pappa och syster).Jag bara älskar och sjunga och dansa..det är det bästa jag vet.. och såklart vänner jag gillar myk..Mina intressen är sjunga,dansa,vara med vänner...,pojkvän..shoppa... FINLAND!!

Jag hatar gamla gubbar,myggor,myor,spindlar,och svenskar som tror att dom kan allt....
Jag är hel finsk och halv svensk... SUOMI IN MY HEART FOREVER..!! ni behöver lixom inte veta hela mitt liv... OKAAAY? jag vet inte vad hon brukar skriva om... jag kan inget om blogg men ändå så sa jag att jag kunde gästblogga? ehm okay jag var lite galen först... men aja jag får väl säga hejdå och jag hoppas att jag inte behöver gästblogga mer...:D




 BEEEST

bloggpaus... sorry!!!

aaaaah jag måste ta en låååååååååång bloggpaus sooooooooorry.. men har mycket och tänka på... skola & allt... har skit mycket läxor...!!! lärarna ger oss läxor dom sista veckorna..? öh asso imorn har vi någon.. redovisning... och prov...? och idag hade vi musik prov? ohhh goood..!!! vi har typ bara två veckor kvar... och sen får vi 100 läxor.. asso aaaaaah damp!!!
måste göras:
1.Prov,redovisning
2.redovisa min bok..
3.skriva i någon bokblogg..?
4.egen analys om vattenkraft...
5.redovisa en sak på bilden...
6.läsa i No boken..
7.Matte läxa..
8.berätta veckans Nyhet...


ohhhhh jag orkar inteeeeeeeeeeeeeee med skolan...!!! men snart äre SOMMARLOOOOOOOOOOV!!! längtar redan slipper skolan och läääääxor!!! whoooo.. vi börjar i augusti... och vi ska ha Nationella Prov..? OMMMMMMG!!!! men aja måste ta en ganska lååååång PAUS...!!! jag kommer tillbaka när sommarlovet börjar!!! right? två veckor kvar nästa vecka har vi bara tre dagar i skolan(måndag-onsdag) vi är lediga på torsdag-fredag för det är typ  Kristihimmel-färdsdag? eller något...sen efter den veckan äre bara att vi ska städa i skolan..!! men vi ses när sommarlovet börjar... ni får ha det så bra så ses vi... i framtiden...:D<3


Kapten Röd-Saknade vänner

ohhhhhh JENNI & EMII SLUTAAAAAAAAA:( era åsnor... VAAAARFÖR sätter ni på dom låtarna som är dåliga OHHHHHHH damp måste stänga mina öron era apor ohhhhhhh!!!!! JENNI & EMII GET A LIFE..!!! hahahah I LOVE YOU GIRLS!!!



more pitcures..



 JENNIS SÖTA HUND SÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖT

nu får det ta & räcka med bilder... nu måste jag åka till Lilladalen... så vi ses da ha de gööööött!!!

JEEEEEENNI DIN ÅSNA!!! VARFÖÖÖÖÖÖÖR HAR DU BOMBAT MIG MED DEN LÅTEN!!!!! AAAAAH DAMP PÅ DIG UNGE!!

pitcures...

heeellow alla söta läsare... JAG BARA ÄLSKAR ER WHOOOO!!!! va händer där ute..? jag kom nyss hem från Tumba... har gjort Simprovet... och det gick SUUUUUPER bra!!!! HAPPY!! men vi får väl se vad min gympa lärare ger mig... hoppas på MVG!!! betygen sätts den 25(Onsdag) jag vill inte ens se några betyg... INTE MATTE,INTE ENGELSKA,INTE SO,INTE NO... för jag vet att jag har fått IG på dom ämnerna... JAG HAR TYP VARIT BORTA VARJE MATTE LEKTION... fråga inte... men min MATTE LÄRARE är bara helt SJUK..!! ASSO PÅ GUUD JAG HATAR MATTE!!!-.- DET SÄMSTA JAG VET!!!! fuuuuck MATTE asso vem gillar MATTE LEKTIONER.... (ingen) jaja men vi får väl hoppas på det bästa...!!! typ hela klassen ska gå på SOMMARSKOLA... men jag kan inte för sommarskolan är alltid den veckan jag reser någostans.... sooo sucker...!!! och jag kommer säkert inte gå kvar i min skola efter sommaren... sooo whiii..!!! vill bara bort från den fucking skolan... asso jag vill inte säga varför men den är dålig så äre bara...!!! har kollat på Vistaskolan(Huddinge) och den är MYCKET BÄTTRE!! asso den skolan som jag går i är en Friskola..!!! och Vistaskolan är ingen Friskola...!!! Alla Friskolor har ingen matsal eller gympa sal... och det suger Verkligen..!!! men aja jätte onödig information men jag vet inte va jag ska skriva om..? TIPS KANSKE? JENNI din unge vaaaaarför har du bombat mig med vinnarlåten? asso jag har den i HJÄRNAN... asso jag gillar INTE DEN JEEEEENNNNI:( OHHHH I HATE YOU BITCH!! neej men din unge ohhhh:(

ska snart åka till Lilladalen... aa men slänger väl in några bilder lite från 17 maj och allt... men dissa inte Ok?












movies...

haaaaajo.... idag har jag bara kollat på film... hela dagen nästan..? har värsta träningsverken? bara för igår... får skiiiit ont i låren... mina muskler späns ihop... jävla skiiit orkade inte ens göra något idag... jag och jenni skulle åka till Södertälje.. men neej.. vi stanna bara hemma och kolla på film och snacka lite... har typ sett film hela dagen och vi har typ snackat i flera timmar...? först så va vi på studsmattan lite... sen pallade ingen göra något... så vi satte på film... yeees we are crazy people... som stannar inne hela dagen... heheh neeh men vi va ute lite... typ i Gömman? sen gick vi hem till Jenni såå jaa vi ska snart se en till film snart... om vi orkar.. för min hjärna sprängs snart bara för Jenni pratar hela tiden om någon film som vi såg..? och hon bara älskar den... yeees och jag bara säger OKEEEEY vi har fattat nu kärring...!! hahaha:D ska väl åka hem snart I think... eller aa jag vet inte...


det var alla filmer som vi har typ sett idag... mh? aa men nu måste jag gå för Jenni har damp nu men jaa tingeling...





linkin park<3

Linkin park-Leave Out All The Rest

Linkin Park-New Divide

Linkin Park-Across The Line

Linkin Park-Not alone

Linkin park-Burning In The Skies


asso guuuuuuud älskar dom soooo best!!!! visste ni att Linkin Park kommer till sverige till GLOBEN!!!! jaaaaaaaaaag måste ditt OMG



svar på frågor...

1.gillar du lucas?
svar:vem lucas? aha haha maybe I do:P

2.vilken/vilka är din favorit låt?
svar:mh jag har många men just nu är det nog Panic At The Disco-Mona lisa och sen tror jag A Friend In London-New Tomorrow..

3.Hur många haru varit kär i och vilka?
svar:jag har varit kär i många... så kan inte säga några namn men just nu är jag kär i alexanders bror(sebastian)

4.vilken/vilka färger älskar du?
svar: ehm? jag tror blå?

5.Björnborg,Puma eller Addidas?
svar:Addidas såklart

6.Hur mår du idag? och gillar du H....?:D
svar:jag mår bara bra mhm vem? ehm aha jag tror jag vet vem du menar.. haha va tror du? neeej men han är ju snäll..

7.vem tyckte du om i ESC(eurovision songcontest)?
svar:jag hade många som jag gillade... men den första va danmark...,island,irland,azerbaijan(jag har hört vinnarlåten typ 1000 gånger så nu börjar jag älska den) och sen har jag typ flera som jag gillar...

8.va den bra?(Pirates Of The Carribean)? hur många har du varit tsm med?
svar:jaa den va mycket bra... du skulle nog älska den men jag har typ sett den 5 gånger? och jag bara älskar den.. ehm 2..

9.tror du jorden går under?
svar:ehm jag vet inte... det kan ju inte vara sant... den gick ju inte under 2005 så varför ska den gå under nu? ehm neej jag tror det är fail...

10.va haru för kamra?
svar:ehm jag vet inte men tror Nikon..

11.vilket pojkband gillar du? eller bara band?
svar:jag älskar Westlife,Blue(United Kingdom) och back street boyz... och bara band så gillar jag Areosmith... och LINKIN PARK!! LINKIN PARK ÄR BÄST!!


tyvärr så slutar jag med frågestunden... orkar inte ha den tills klockan åtta... så taack folk som har frågat något... och idag sprang vi den där milen... asso höll på dö på halva vägen... men sen typ när jag hade gått/sprungit lite så gick det väl bra.. och jag sprang på 01.17 whooo är stolt över mig själv.. VG!!! jaaaa men jaa orkar inte vara inne så ska väl chilla ut någonstans... ska väl dra till Tullinge eller Huddinge snart... jaaa men CIAO


glöm dina bekymmer imorn kommer nya...

HEEEEEEEYO kom hem för ett tag... min dag har varit helt AWESOME!!! det regna jätte mycket... först så kom jag till Stan och Norska Tåget gick från Kungsstragården... och sen till Skansen... tåget gick typ klockan ett..? och sen va vi på Skansen klockan 2..? det va skiiit många som gick tåget... 4,500 tusen människor som gick tåget.... alla ringde mig och sa Grattis med dagen:P naaaaaw så söta folk som bryr sig om norge:D hahaha... är ganska trött... tror jag ska sova snart maybe:D nej men ska snart se Big brother sen sova:D kommer slänga in bilder (någon dag) för min kamra funkar inte fortfarande... och sorry men min Mobil skickar sms till ALLA typ....SO SOOOOORRY!! vill bara slänga den i vägen nu...-.- men aja onödig INFORMATION... men aja I DON`T CARE..!! jag bara skriver...

Imorn är det Bio Premiär på Pirates Of The Caribbean 4... vem vill gå och kolla på den med mig imorn klockan 00.00? jag bara älskar dom filmerna så braaaaa har alla hemma... Jack Sparrow är såååå snygg... och Orlando Blom... dööööör för dom så snygga!!!


aja vet inte vad jag ska skriva mer... ni har nog fått allt ni behöver veta.. eller? har jag missat något? nu ska jag gå och spela lite WII såå tingeling... aa juste ska starta en frågestund nu har du chansen att fråga vad du vill..!! vad vill DU veta? frågestunden börjar nu och slutar på fredag klockan åtta på kvällen... så nu kan Du ställa vad som helst men svarar INTE på frågor som är konstiga... OK? så börja fråga:D







DEEEEEEEET ÄR FUUUUUUUUUUUUSK!!!!!

FINLAND FUUUUUUUUSKA!!!!!!! HALLÅ FATTAR NI INTE DET FINLAND FUUUUUUUUUUUUUUUSK!!!!!!!!! DEEEET ÄR FUUUUUUUUUUUUUSK!!!! JÄVLA SKIIIIIIT DET ÄR FAKE!!!!!! SVERIGE VAR HELT KLART BÄÄÄÄÄST!!!!!!!! FINLAND SUGER-.- UFF HUUUUUUUUUR KUNDE FINLAND VINNA ÖVER BÄSTA LAGET...? ÖH

FATTAR INTE ATT FINLAAAAAAAND KUNDE VINNA UFF NEEEEEEEEJ FINLAND SUGER HALLÅ SKIIIIIIIIIIIT NÄR JAG VA I HUDDINGE SÅ SJÖNG ALLA FINNAR TYP SUOMI SUOMI SUOMI SUOMI... OCH JAG BARA SVERIGE SVERIGE SVERIGE SVERIGE HAHAH VA SKÖÖÖÖÖÖÖÖN JAG ÄR!!!!! HAHAHA OCH ALLA BARA SA NEEEEJ SUOMI!!! OCH JAG BARA SVERIGEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! FINLAND IS BULLSHIT!!!!!! SVERIGE ÄR BÄÄÄST!!!!!!! WHOOOO... DAMP PÅ FINNARNA LIKSOM...:D HAHAHAH!!!!!!


KOLLAR PÅ HIMMELBLÅÅÅÅÅ NU SÅ BYEEE OCH OM NI SER MIG PÅ SKANSEN SÅ KOM OCH SÄG HEEEEEEJ FOLK!!!!!!

17 maj tomorrow...

HALLOOOOOO!!! sitter i Huddinge nu...  and that are really nice... yeeeah... gick hem typ halv två... orkar inte me skooooooooolan....!!!!! gick hem och lämna väskan sen tog jag bussen till Huddinge... och där mötte jag jenni... vi gick till henne... och pratade och sen hoppade vi studsmatta i regnet... heheh ska snart åka hem...:D  imorn äre 17 MAAAAAAAAAAJ WHOOOOO NORGES NATIONALDAAAG!!!!! GRATTIS NORGEEEEE!!!!! och imorn ska jag till SKANSEN... WHOOOOO GRATTIIS NORGEEEEE!!!!!

såg ni Ishockey Matchen igår...? mellan Sverige-Finland...SKÄÄÄÄÄÄÄMS SVERIGE!!!! 1-6 WHAAAAT!!! jag var bara borta i en MIN..? och sen står det 1-3 TILL FINLAND..? WHAAAAT? SKÄÄÄÄÄÄMS!!! GRATTIS FINNARNA...!!!! USSSSSCH

SNART ÄR DET FREDAAAAAAAAAAAAAAG OCH SKA SNART SPRINGA EN MIIIIIIIIIIIL..? OMG OMG OMG OMG PLEASE HELP ME PEOPLE... HEEEEEEEELP jag hoppas det regnar... nuuuu ska jag och jenni hoppa lite studsmatta... sen ska jag åka hem... och fixa det jag ska ha på mig imorn... jaaaa men vi ses dåååå... "Tingeling"

my day... igår och idag...

tingeling folk... hur gåre? för mig går det ganska bra... tänker fortfarande på alex... men aja ska berätta lite vad som hände igår och sen idag typ... igår va jag på grönalund... and that was really nice... okeey jag åkte INSANE..!!! skiiiiiiit läskig min röst är helt förstörd... bara för den där JÄVLA INSANE... sååå folk ni ska var taaacksamma att jag åkte den... SOOO FUCK OFF jenni och victoria!!!! och jag åkte Twister igen... typ 5 gånger..? stog i den där jävla kön i en halv timma typ... och sen åkte jag blåatåget typ 7 gånger..? hahaha asso den är rolig och ganska läskig:D det är ju helt svart där inne... asso höll på döö av garv.. för min bästa kompis vågade inte kolla och hon tog typ all plats:D hahaha naaaaw... I LOVE YOU!!! sen åkte jag flera saker... mh sen efter Grönalund så åkte vi hem... jag åkte till Huddinge... till min kära vän(Jenni) JAG BARA ÄLSKAR DIG!!! älskar din humor och allt..!! vi har liksom samma humor hehe I LOVE YOU CUTIE!!! vi pratade typ i flera timmar sen hoppade vi studsmatta sen så började Eurovision SongContest..!! när DANMARK sjööööng så höjde vi på högsta:D heheh so fucking good is DENMARK!!!!! sen typ när Eric sjööööng så hade vi typ svenska flaggor... och skrek ute HEJA ERIC!!!:D hahah va sköna vi är... PÅ GUUUD!!! och alla som typ gick förbi bara kolla på oss.. och typ sa"gå och lägg er det är bara bullshit" hahaha va sköna människor det finns i Huddinge hahaha:D sen efter Eurovision SongContest gick vi och hoppa studsmatta igen.. hehe klockan va typ halv ett:D och man såg typ inget:D och vi bara sjööööng Danmarks låååt och Popular... heheh:D sen så pratade vi typ till halv fyra..? hahah:D vi pratade typ om HUUUR KAN DOM RÖSTA PÅ AZERBAIJAN? OCH ALLLT..!!

idag så vakna jag typ elva... för min pappa hade typ ringt... flera gånger...? vet inte vad han ville men aja... sen så körde jennis pappa mig hem...sen typ när jag kom hem så städade jag rummet... och sen så lyssnade jag på musik(DANMARKS LÅÅÅÅÅT)asso den tar kååååål på mig såååå fucking bra!!!!! aah sen så åkte jag till Tumba... victoria skulle göra något...? aa nu sitter jag här och lyssnar på Mona Lisa(Panic at the disco)

ASSO EUROPA MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ ATT RÖÖÖÖÖSTA!!! JAG TRODDE DOM SKULLE RÖÖÖÖSTA FRÅN SITT HJÄRTA... BUT NOOOO!!!! JÄVLA SKIT ASSO DOM ÄR HELT STUPID..!!!  DOM KAN INTE RÖÖÖÖÖSTA ASSO HERREGUUUUD!!! SVERIGE LÅG FÖRST PÅ LISTAN... SEN SÅ KOMMER AZERBAIJAN...? OCH GÅR OCH VINNER HELA... EUROVISION SONGCONTEST IS A BULLSHIIIIT!!! DET VA BÄÄÄÄÄÄST NÄR NORGE VANN 2009!!! DOM KUNDE SKICKA ALEX IGEN SOM DOM GJORDE MED LENA... BUUUUT EUROPE FUUUUCK OFF REALLY...!!!! NU TYCKER JAG ATT VI LÄGGER NER HELA SKITET DANMARK FIIIIICK 3 12:ER SÅÅÅÅ BRAA GRATTIS SVERIGE PÅ TREDJE PLATS... OCH GRATTIS DANMARK PÅ FEMTE PLATS!!!!!

nuuu ska jag draaaaa sååå good bye!!!

dålig dag....

heeeeyo... jag har tråkigt... yeeep... kollar på Big Brother nu... och lyssnar på DANMARKS lååååt asso den är sååååå bra!!!! IT IS KILLING MEEEEEEEEEEEEEE!!!! lyssna folk så himla bra....!!!!!! den har fastnat i min hjärna... please go out...!!!! tänkte typ berätta lite vad som har hänt idag....

först så hade  vi Djurdag... sen hade vi PROV... gissa vad jag fick... VG aaaah=) happy!!!! har aldrig fått VG på ett prov... WHOOOOO JÄTTE GLAAAAAAAAD!!!! YAAAAAH!!! sen efter det så hade vi slöjd... sen så slutade vi... gick hem... aah vad gjorde jag? mh... kommer inte ihåg liksom... yeep imorn ska jag till Grönalund... with my best friend... I LOVE YOU SO MUCH!!!! och NEEEJ jag kommer inte åka INSANE om ni tror det neeej!!! NEVER!!!! vågar inte åka blåatåget... och inte gå i spökhuset... asso jag är lätt skrämd... när jag åker typ blåatåget så blundar jag hela vägen.... hehe jag vågar bara inte kolla... och nu har dom byggt den större och längre... mh.... NEEEJ jag åker aldrig den... och går aldrig spökhuset... NEEEEEJ never!!!! typ när min pappa stog bakom mig och då blev jag skiiiiiit rädd hehe jag är sånn... jag vågar inte ens se skräckfilmer...!!! haha jag såg paranormal activity.. jag såg den med min kompis.. och hon bor liksom i Huddinge(Jenni) och hon bor typ vid Gömmaren och där finns skog... jag trodde hela tiden att typ det va någon där ute... och jag kunde inte sova på 2-3 dagar... bara för filmens fel...!!!! jaa så äre... ska gå och kolla på någon film nu.. men ingen skräck film jag kan inte se skräck film själv... NEEJ!! men hittar väl någon film... jag bloggar efter Grönalund imorn... see you all!!!


IMORN äre FINAL Eurovision Song Contest...  så nu hejar vi på Eric!!! (jag låsas gilla han...=) heheh bara för alla gillar Eric  så måste jag oxå gilla han... annars känner jag mig mobbad liksom... alla pratar om Eric.. och blablabla och jag bara säger OKEEEEEY trevligt men jag bryr mig inte..=) hehehe men heja DANMARK!!!!!!!

JAAAAAAA!! grattis Rybak och pattinson

JAAAAAAAAA sverige gick till finalen som är imorn.... jaaaaaaa jag höll på dö när eric kom sist.. trodde inte han skulle gå vidare... men nu är han med jaaaaa!!! HEJA sverige!!!! asso jag höll på dö för danmark är ju skiiiiiit bra asso guuuud jag bara älskar låten... so fucking goood!!! danmark kan vinna hela nu... och island två..!!!!! och Irland är oxå skiiiit bra och USA asso herreguuuud sverige förlorar... och någon av dom vinner jag hoppas på ISLAND ELLER DANMARK!!!JAAAAAAAAAAAA!!!!!!

 SOOOOOO GOOOOOD!!!!

 
 irland!!!!

UK såååååå fucking bra!!!!! ohh


GRATTIS ALEXANDER RYBAK OCH ROBERT PATTINSON!!! på eran födelsedag... idag är alexander 25 HURRA HURRA HURRA HURRA!!!! och Robert Pattinson(twilight stjärna) 25 år oxå HURRA HURRA HURRA!!!! I LOVE ROBERT PATTINSON AND ALEXANDER!!!! HURRA HURRA!!!!!


 GRATTIS ALEXANDER!!!


 GRATTIS ROBERT PATTINSON!!!!


kommer inte på någon Rubrik....

heeeyo just nu så gör jag inget.... sitter med några galna folk i Huddinge... yeeep vi har pratat typ i tre timmar om något.. mh vet inte vad.. sen har vi liksom grillat lite... i det fina vädret... sen har vi hoppat Studsmatta... niiiiice nu sitter jag bara här... jag ska inte blogga på riktigt men mina galna folk ville-.- sooo sucker så varsegooooood asses..=) heheh I LOVE YOU ALL we rock we girls FOREVER AND EVER!! aah ska snart ut och jogga med mina galna flickor=) hehe dom typ snacka typ om att vi skulle jogga till Gömmaren eller vad det heter... sen upp till Gustadolfvägen..? sen typ kommer vi på Glömstavägen? aa om ni undrar så bor jenni(hon jag är hos nu) typ Dammtorpsvägen..? ehh okeeeey... jätte roligt och veta ehh NOOOT!! sen typ säger dom att vi ska springa till HUDDINGE SJUKHUS? öhhh jätte lång backe... öhh mh jag tror inte vi springer ditt tjejer... då får ni springa ditt själva...=) heheh neeeh men aa jätte tråkigt var det här... era losers=) hehe men efter vi har joggat ska jag typ hem... yeeep jaaaaaaag har prov-.- fuuuck... asso jag fattar inte vad läraren höller på med... dom säger inte ens att vi ska ha prov  sen dagen vi ska ha prov så säger dom att vi ska ha prov..? och sen har vi redovisning.. typ om två veckor... varför lägger dom typ prov och redovisningar sista månaden typ... asso ohh jag vill bara bränna min skooooola-.-HATAR DEN SÅ MYCKET...!!!!!

om typ två timmar så äre semifinal 2... och nu hoppas vi att SVERIGE går till final... annars är det något fel på EUROPA...!!!! SÅ KOM IGEN NU ERIC!!!!!!! KOM IGEN NUUUUUUUUU!!!! SVERIGE FÅR INTE ÅKA UT!! jag typ läste att om det blir fel.. så kommer ERIC kliva av sceenen på en gång... asso SPANIEN hörde typ man inte... men ändå så går dom vidare...!!! NU MÅSTE VI RÖÖÖÖSTA!! MEN VI SOM BOR I SVERIGE KAN INTE RÖÖÖÖSTA SÅ KOM IGEN NU EUROPA!!!! SOM I NORGE DOM KUNDE INTE RÖÖÖÖSTA PÅ STELLA MEN DET KUNDE VI ALLA MEN EUROPA RÖSTADE FEEEEEL!!!! KOM IGEN NU ERIC ERIC ERIC ERIC ERIC ERIC!!!! gillar inte ERIC men måste nuuu för alla gillar han... och då blir jag den enda i sverige som inte gillar han...!!! jag låsas gilla han=) heheh DANNY ÄR HELT KLART BÄÄÄÄÄST LOSER!!!!! DANNY SKULLE VINNA MEN SVENSKA FOLKET KAN INTE RÖÖÖÖÖÖÖSTA!!!! MEN HEJAAAAAAAA ERIC!!!!!

aaaaaaaaa gick typ hem idag halv ett... orkade inte me skoooolan... alla frågar fortfarande varför jag blev ihop me alexander.... och varför jag gjorde slut... men hallå ni behöver inte bry er... jag gör vad jag vill.. om jag vill älska han så gör jag det... om jag vill hata han så gör jag det... såååå sucker-.-ni behöver inte bry er varför jag gjorde slut med han... det är mellan mig och han liksom...!!!!! sen efter skolan så hämtade jennis pappa mig... aaaaa såå va min daaag... har skiiiit ont i bena... kanske jag har gått för mycket eller joggat för mycket.... men aja ogilla det här inlägget... fortfarande skit INFO men aja ska dra nu... och jogga över hela Huddinge...=) haha neej men aaaa ska jogga nu till Gömmaren och sen till Huddinge Sjukhus sååå vi ses ha det gööööött folk I LOVE YOU ALL!!!!

min kamra funkar inte soooo sorry...  den har blivit jätte seg liksom... så ni får vänta tills det kommer bilder... SOOOOORRY!!! men lägger in några som jag har på datan ok?
Bilder från bilden som vi gjorde:

 






boooooorring nooooow....

yeeeeep I HAVE BOOOOOOOORRING NOOOOOW-.- suuuuuck borde inte vara vid datan nu... men aja äre ändå hehe=) jaaaaaaaag har prov på fredag och jaaaaaaaaag kan inget...? uff måste sticka snart men ehh pallar inte... kommer ändå få IG HEJ IG PROV-.- men aja jätte onödig INFO jag vet men aja I DON`T CARE... ajg skriver vad jag vill sååå whuuut bree... ska snart jogga.. yeeeep orkar inte med blogg längre... det är ganska tråkigt... så tar nog bort min BLOGG... man blir liksom CP hehe eller jag är redan CP hehe=) hehehe neeeeh skojja men man blir liksom jätte trött och blogga hela tiden... men aja jag vet inte det... enda jag vet är ATT JAG MÅSTE ÖVA TILL MITT PROV-.- fuuuck schooool-.- I HATE SCHOOOOOOOL SO MUCH!!! SCHOOL CAN GO AND DIE-.- jag orkar inte med mitt liv... allt händer på samma gång..
Alexander har pratat med mig nu och han säger att dom drev bara... mh ska jag verkligen tro på det... mh..? jag vet inte om jag blir TSM me han igen... vet inte men aja orkar inte skriva mer så ska typ gå och kolla på Big Brother.... sen efter det så ska jag typ Jogga...? aaah men tingeling!!!


HUR RÖSTAR EUROPA

hur rööööööstar DOOOOM EUROPAAAAAAAAAA kan inte röööööööööösta!!!!!!!!! NEEEEEEJ asso norge va braaaaaaaaa fattar ni inte det eller ERA APOR...!!! DOM BORDE FÅ SPARKEN... FY!!!!!! NU KAN VI BARA LÄGGA NER ALLT SKIT ERIC TAR INTE OSS TILL FINALEN... HAN ÄR UTE FRÅN ESC!!! JAG TRODDE DE SKULLE STÅ MELLAN NORGE & SVERIGE OCH NORGE SKULLE KOMMA TVÅ OCH ERIC TREA MEN NEEEEEEEEJ ASSO EUROPA RÖSTAR BARA PÅ DOM DÅLIGA LÅTARNA ASSSO DET HÄR SUGER NUUU-.- NORGE HAR ALLTID KOMMIT MED MEN FÖRRA ÅRET VA INTE SVERIGE MED OCH DÅ VAR NORGE MED DEN HÄR GÅNGEN SÅ ÄR KANSKE SVERIGE MED & INTE NORGE ASSO WHUUUUT? JAG FATTAR DE INTE FORTFARANDE... ASSO DOM SÄGER ATT DET BLEV NÅGOT FEL TYP TEKNISK FEL... OCH DOM HAR TYP PRATAT ATT DOM SKA SKICKA STELLA TILL FINALEN PÅ LÖRDAG...? FÖR STELLA FICK FLEST RÖSTER... MEN TROR INTE DET BLIR AV... MEN ASSO JAG VILL BARA SPARKA DOM...!!!! MAN HÖRDE TYP INTE PÅ SPANINENS BIDRAG MEN ÄNDÅ SÅ GÅR DOM VIDARE... WHUUUUUT? MEN AJA ÄR JÄTTE GLAAAAAAD FÖR ISLAND GICK VIDARE YAAAAAAH HEJA!!!!!!



men aja är ARG på EUROPA!!! men aja skit samma... idag hade vi halv dag i skolan... först hade vi Engelska och sen Idrott... jag o två andra gick milen igen.. för jag är ganska osäker på 8:ans & 9:ans bana.. sååå gick den igen... sen efter det så gick jag hem bytte om sen åkte jag till Skärholmen... aah så va min dag pallar inte skriva mer har liksom DAMP på Europa!!! så hejdå

ISLAND måste till FINALEN

ISLAND måste till Finalen på lördag dom kan vinna hela Eurovision Song Contest... JAAAAAA ISLAND BEHÖVER ERA RÖÖÖÖÖÖSTER!!! KOM IGEN NU!!!!! förut hejade jag ALLITD på NORGE... men inte längre... NORGE är bra men Norge va bättre när Didrik Solli-tangen sjöng för norge...(My Heart Is Yours) och jag tror inte NORGE vinner igen... det räckte me ALEXANDER... han finns inte längre.. eller asso han är ute.. han har blivit gammal:D hahah asso när jag menar gammal så är hans låt ute liksom... men jag fattar inte jag älskar hans lååååt uff... men aja jag HOPPAS PÅ ISLAND!!!! KOM IGEN FOLKET RÖÖÖÖÖÖSTA PÅ ISLAND!!!! Eric Saade som sjunger för SVERIGE ska sjunga på torsdag... och vi hoppas att Eric tar oss till finalen... det kan stå mellan NORGE,SVERIGE OCH ISLAND!!! Tyskland som vann förra året... hon är oxå bra... men hon vinner inte...ISLAND VINNER!!!!! Stella(Norway) har bytt klänning... nu har hon en Guld istället... för röd... och Lena(Tyskland) har bytt låt..? MEN KOM IGEN NUUUUU ISLAND MÅSTE GÅ VIDARE OCH VINNA HELA!!!! Yonna hade en jätte fin röst.. älskade hennes röst..



Iceland-coming home- sjonni`s friends!!!RÖÖÖÖÖSTA

Norway-Haba Haba-Stella Mwangi we wish you good luck

Germany-Lena Meyer-Satellite

Sweden-Eric Saade-popular we wish you good luck to

 Norway 2010-Didrik Solli-Tangen-My Heart Is Yours asso är bara så kääääär i han... han liknar min Farbror som bor i Oslo..=) trodde först de va min Farbror som sjöng:P men efter ett tag så tänkte jag att de inte va min Farbror hehe så fick lite panik=)

Norway-2009 winner ALEXANDER RYBAK!!! över en miljon kom till Flygplatsen till Oslo bara för att träffa vinnaren..!!! ALEXANDER är ute nu... men hans låt kommer alltid finnas för oss som älskar norge.... men alexander kommer oxå finnas men inte så mycket...

Iceland 2009-Yonna-Is It True


Lenas nya låt-Taken by a stranger...

RÖÖÖÖÖÖSTA !!!! ISLAND





blablabla

tingelings... ska snart göra läxor... vem orkar skolan...? öh NOOOOT ME jag "rymde" från matten idag orka inte matten... Matte är de SÄMSTA ämnet jag vet-.- I HATE THAT!! och "rymde" från Engelskan... och engelska är oxå tråkigt ämne... det bästa ämnet jag vet är Idrott och Bild..!!

asso kan ni tänka OM FYRA veckor äre SOMMAR!!! Öh? herreguuud va snabbt tiden går... nu får någon ta och stoppa tiden...=) skulle va helt klart bääääst om någon kunde stoppa tiden...:) haha men aja sommaren kommer bli bäääääst!!! först så åker jag till Södertälje... en Ö liksom är där i några dar... sen åker jag till Oslo stannar där i några dar... sen åker jag till Narvik och stannar där i två veckor..=) sen kommer jag hem till SVERIGE och då ska jag åka Helikopter Över stockholm.. kommer bli så BRAAAA och det är en polis Helikopter whoooo LÄÄÄÄÄNGTAR!!!! sommarlovet är typ i två månader... allt kan hända men det jag vet är Helikopter turen=) pappa snacka om något att vi ska åka typ luftballong...:) och sen vill han åka go Kart..=) kommer bli bääääääääästa sommaren i hela mitt liv!!! aja slänger in några bilder ska snart jogga om jag orkar....



såååå men nu måste jag gå och jogga om jag orkar... annars måste jag plugga till PROVET!!
men vi ses=) ha de så braaaa Hugs from /Sillan


Panic At The Disco-Ready to go

more pitcures...

tingeling folket va händer..? inget händer hos mig musik och snackar med folket där ute... ska snart ut och jogga lite.... för om två veckor gäller det EN MIL!!! whooo säg hejdå till mig för jag kommer dö... neee men jag kommer döö när jag springer...!!! uff men får bara hoppas jag kommer tillbaka på tre timmar... kanske jag kommer tillbaka på en halv timma... mh tror inte det... kommer komma sist i hela skolan..=) neeeh men förra året så kom jag två med några andra... asso två av hela 6:an  & 7:an då var det bara en halv MIL men nu äre EN HEL MIL!! OMG 6:or & 7:or springer en halv mil och vi 8:or & 9:or springer en hel mil... vi får se om jag "råkar" springa fel=) kanske jag "råkar" springa 6:ornas & 7:ornas bana=) hahaha neeeh man får inte fuska...:D men aja idag så har jag bara varit hemma och pluggat.. känns som min hjärna sprängs snart... öh? har ett STORT prov på fredag...(Ljus & ljud) och jag kan inget... det kan vara för jag inte lyssnar på lektionen... mh måste nog börja lyssna...

 men aja idag skulle jag åka till Tumba jag la alarm klockan kvart över sju... (det tar långt tid för mig) Hallå:D haha men jag "råka" somna om... så vakna typ kvart i åtta.. och då skicka jag sms att jag inte kunde följa med... men aja måste göra Simprovet innan den 25 maj... och jag har mycket och göra... och tänka på... skola,prov,läxor,killen... och allt så jag hinner inte göra det innan 25 maj... men ja jag får se vad som händer... jag måste göra det!!! annars IG... men aja jätte tråkig information... JAG VET men vad ska jag skriva om...? Hallå tips?


igår va jag på Grönalund... nice vare... åkte typ den nya berg& dalbanan typ 5 gånger? asso ni måste åka den så grym!! och blåatåget va ganska läskig:D asso jag fattar inte... HUR KAN FOLK ÅKA INSANE? dom som åker den sorry men dom är helt galna...:D jag kommer ALDRIG åka den NEVER!! inte ens om jag fick en miljon.. NEEEJ NEEEJ!!! och danny va helt GRYYYYYM!!! I LOVE DANNY!!!
ska snart chilla... måste jogga jag joggar typ i en timma... eller något... men aja kommer bilder
 nu





Skansen 2011




Går dagens outfit


Pitcures by me








sååååå nu får de ta och räcka... om bilderna är huller och buller... så fixar jag det imorn... ska ut och jogga nu så bye bye!!





allt är fel...

allt är fel utan dig.... måste släppa taget om dig orkar inte bry mig längre... måste gå vidare med livet... du har förstört allt.... allt var en bluff... måste glömma dig... men hur ska jag kunna glömma dig när du finns fortfarande i mitt hjärta...? du vill inte gå ut från mitt hjärta... men du måste för jag orkar inte med allt svek längre... har inte sovit på hela natten för har gråtit och tänkt på dig... BUT NOW I MUST LEAVE YOU FOR ALL THE TIME...!!!!! men det kommer bli svårt för jag älskar dig fortfarande.... och kommer alltid göra de...!!! jag måste gå vidare... du ska inte få förstöra mer för mig... du har förstört mycket... MY HEART IS BROKEN AND I`M IS SO SAD...


kommer aldrig komma över honom... han va en speciell person för mig... men nu är det över...YOU HAVE BROKEN MY HEART SO MUCH BUT YOU DON`T UNDERSTAND THAT... men men orkar inte bry mig längre vad du gör... HAVE A REALLY GOOD LIFE I WILL NOT SEE YOU MORE... YOU ARE OUT OF MY LIFE FOREVER AND EVER!!!!

vakna typ för en timma sen... skiiiit många har ringt mig sorry om jag soooov uff... ska aldrig sova mer för er skull... soooo DAAAH men aja idag ska jag först åka till Huddinge DANNY kommer ditt sen efter det... ska jag o några andra åka till Stan(Grönalund) Danny är bara i Huddinge i en timma tror jag... kommer va skiiit många på Grönalund för dom öppnade idaaag.... dom har gjort en ny berg & dalbana...(Twister) och dom har byggt om (Blåatåget) hoppas bara inte jag ser ALEXANDER där...-.- vill inte se han... men aja måste gå & göra mig i ordning Danny börjar sjunga typ kvart i två... så måste skynda mig lite...(Det tar två timmar och platta håret) hahah ni ska bara se mitt hår hur det ser ut när jag vaknar...=) men aja fortfarande skiiit onöding INFORMATION men aja det får duga... men kanske om jag hinner så bloggar jag när jag kommer hem... AL RIGHT? måste jogga oxå när jag kommer hem... jag kan blogga imorn istället kommer va skiiiit trött när jag kommer hem men aja CIAO!!!!(NI BEHÖVER INTE LÄSA HELA MEN GÖR DET OM NI VILL)

I CRY FOR YOU...

fattar inte varför du gjorde så... jag visste från hela början att de va en bluff...jag kände det på mig att du bluffade hela tiden.... HUR KUNDE DU? jag älskade dig så himla mycket så att jag nästan dog.... men du verkar inte fatta att jag älskade dig... jag vill bara skrika så högt så hela VÄRLDEN får veta hur dåligt jag mår nu... bara för dig..jag fattar inte varför du gjorde så... du sa till mig"jag kommer älska dig till döds och föralltid..." men du ljög för mig:( VARFÖR jag fattar inte jag vill inte fatta heller... mina tårar faller och faller... jag kommer aldrig sluta gråta... det här är ingen jävla begravning.. men ändå så gråter jag.... jag kommer alltid älska dig men kommer ändå hata dig... jag fattar inte att du kunde gå me en annan tjej... DIN...!! vill bara falla på mina knän så får alla se hur dåligt jag mååår... just nu mår jag skit det kommer aldrig bli bra igen...:( du vill inte fatta du förstår inte... jag trodde de skulle vara vi föralltid... BUT YOU LIE FOR ME...:( jag glömmer aldrig minnerna med dig dom var helt underbara... mitt liv blev perfect när du kom in i mitt liv.. men nu är mitt liv helt förstört... idag är de två månader och 6 dar jag va tillsammans med dig...:( jag såg med mina egna ögon att du va me henne så LJUG inte!!! vill bara försvinna från allt..:( I HATE YOU NOW...:(
jag kommer aldrig förlåta dig jag glömmer aldrig dig...!!!


jaja så äre... idag vare skola... gick hem på slöjden för orkade inte me allt... alla måste fråga"varför blev du ihop me han och blabla" asso måste ni bry er eller...? svar:nej!!om två veckor äre 17 maj(Norgesnationaldag) då ska jag till SKANSEN(tisdag) på fredag den veckan så äre Maraton... 8:or och 9:or ska springa en MIL!!! och 6:or och 7:or ska springa en halv mil... JAG KOMMER DÖÖÖÖ PÅ RIKTIGT...!!! men kanske inte om jag FUSKAR=) hahah nää man får inte fuska... men ändå jag kommer DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!! herreguuud..!! vi ska springa till NorsborgsVattenverk/Norsborgs Herrgård... HERREGUUUD på tre timmar liksom... en halv timma-MVG en timma-VG och tre-två timmar-G oh my goooood!!! jag var och kolla på min skola... ska inte börja i Tumba... en i Huddinge liksom... I DON`T KNOW WHAT HAPPEND... alla säger det är bara ett år kvar stanna... men jag vill inte va kvar i min fucking SKOLA... imorn ÖPPNAR GRÖNALUND!!!!!!! kanske jag ska gå ditt... men jag vet inte för ska kanske till HUDDINGE för DANNY kommer ditt(my boy) och på söndag så måste jag till TUMBA Badet... för jag har inte gjort simprovet...(va sjuk) och betygen sätts den 25 maj MEN INGEN KAN ÅKA MED MIG DITT SÅ MÅSTE NOG ÅKA SJÄLV om jag inte gör det så FÅR JAG IG PÅ IDROTT!!! jaja skit onödig information men skit samma har inget mera och skriva om så hejdå... NI BEHÖVER INTE LÄSA HELA!!!!!OM NI ORKAR SÅ GÖRE MEN JAJA JAG ORKAR INTE ENS LÄSA HELA...!!!!




Dagens låt:Panic at the disco-Mona Lisa
asso HERREGUUUUUUUUD SÅ BRAAAAA!!!!

pitcures...

 första bildena är från bilden jag ritade hur det är o vara "hemlös"


pappa och jag..


norge kl 2                                 Lägerskola(Trosa)----->



Förr----->


    
Nu--------> 


okay det får räcka me bilder nuuuu.... men hade gööött så ses vi soon... 5 månader sen jag fyllde år... jag vill fylla år hela tiden hahahah:P fick min kamra 20 mars 2011... I LOVE!!                



new blogg...

tjenaaa fick starta en ny blogg... för min andra blogg har blivit helt fucked up... jaja men ska börja blogga på den här nu... om jag får igång min andra blogg www.cuteegirl.blogg.se så kommer jag blogga där oxå men tror inte min andra blogg kommer fungera mera... R.I.P MY ANOTHER BLOGG!! har bloggat i den typ två år... yeep måste fixa min design o header men hur gör man? om någon kan sånt så kan ni väl bara ta o skriva till mig snälla... någon  måste kunna om sånt skulle va as snällt om ni skrev.. om ni vill hjälpa mig...!! första inlägget på den här bloggen... bara o börja om från början... jag hade över 100 besökare och över 100 kommentarer på min andra blogg...:( hooop hur ska jag få så många att läsa min nya blogg..? hooop får ta o kämpa me min nya blogg men ändå blogg är skiiiit tråkigt...skriv till mig om ni kan hjälpa mig me header och design tingelings!!!


 linn Eriksson-en sång från hjärtat...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0